Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Eylül, 2018 13:32 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Ünal’dan Pazarcı Esnafına ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Karabük Merkez’de Cuma pazarı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, AK Parti Karabük İl ve İlçe yönetimi ile beraber esnafı ziyaret etti.

Ziyarette Konuşan Ünal, “AK Parti olarak bizler sadece seçimlerde değil her zaman esnafımızla halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ünal, Türkiye’deki son yaşanan gelişmeleri vatandaşlar ve esnafla değerlendirme imkanı bulduklarını anlatarak, şunları söyledi.

“Türkiye’yi darbe girişimleri ile dize getiremediler. Türkiye’yi terör örgütleriyle de teslim alamadılar. Türkiye’yi ekonomik darbe girişimiyle de dize getiremeyecekler, teslim alamayacaklar. Piyasadaki sorun ve sıkıntıların farkındayız. Türkiye bu sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelecek güçtedir. Türkiye bir kez daha bu süreci de güçlenerek atlatacaktır.”

Pazar esnafının Milletvekili Ünal’a ilgisi büyüktü oldukça sıcak ve samimi geçen Pazar ziyaretinde vatandaşlar memnuniyetlerini anlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin