Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 15:22 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin’in Referandum Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin; “Sen muhalefet partisisin, sahaya çıkarken neden hep mağlup olurum düşüncesi ile çıkıyorsun. 2019 seçimlerinde sen güçlü bir aday çıkar, sen kazan; ama umutları yok ki. Çünkü Önce Millete sonra da kendilerine güvenmiyorlar ki” dedi.

Safranbolu’da gençler ile bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması hakkında bilgiler veren Şahin; “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi emperyalistlerin yüz yıl sonra yeniden Sevr’i hortlatma girişimlerine bir son vermek için iş birliği yaptılar. Memleket sever, milliyetçi, muhafazakar iki siyasi parti şimdi buna Büyük Birlik Partisi’de katıldı, inşallah halk oylamasında Cumhurbaşkanlığı hükümet modeline geçerek o mikropların vücudun zayıf halini beklediği gibi Türkiye’nin yeniden koalisyonlu günlere geri dönmesini bekleyenlerin çanına ot tıkayacak olan sistem işte bu sistemdir. Anayasa değişikliğiyle ilgili 16 Nisan’da yapacağımız oylama Türkiye’nin bekası ile ilgili yakından ilgili bir oylamadır. Şimdi diyorlar ki bu model ile seçilecek Cumhurbaşkanı tek adam diktatörlüğü kuracak ve bunu kastederken de Tayyip Erdoğan’ı kast ediyorlar, diktatör olacak diye. Aslında burada iki tane husus ön plana çıkıyor. Demek ki bu anayasa değişikliği milletimiz tarafından kabul ettiği takdirde, 3 Kasım 2019 yapılacak olan seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini kabul ediyorlar. Yahu sen ana muhalefet partisisin. Sahaya çıkarken neden hep mağlup olurum düşüncesi ile çıkıyorsun. Mindere çıkarken rakibin beni yine tuş edecek, sırtımı yere getirecek diye niye çıkıyorsun. Sen de çalış arkadaş, sende iyi aday bul. 3 Kasım 2019 seçimlerinde sen güçlü bir aday çıkar, sen kazan; ama umutları, güvenleri yok ki. Önce millete sonra da kendilerine güvenmiyorlar ki” diye konuştu.

“Türkiye’nin Bu Sisteme Geçmesini İstemeyenleri Evet Kararı İle Üzeceğiz”

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenler ‘evet’ kararı ile üzeceklerini ifade eden Şahin; “Bu Türkiye’ye özgü bir sistemdir. AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili hukukçular üzerinde uzun süre çalıştılar. İstişarelerde bulundular ve Türkiye’ye özgü bu sistemin önümüzdeki süreçte Başkanlık sistemini uygulayan; ama yaşanan bazı sorunlar nedeni ile sıkıntılar yaşayan ülkelerin bizim bu sistemimizden yararlanacağını düşünüyorum. Bu sistem Türkiye’ye hız katacak, müessiriyet katacak hem de örnek bir anayasa olacak diye değerlendiriyorum. Türkiye’nin bu sisteme geçmesini istemeyenleri de Evet kararı ile üzeceğiz” dedi.

Safranbolu’da gerçekleştirilen toplantıya Şahin’in yanında AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, AK Parti Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekli ogrenci ilceye sampiyon olarak dondu QTjJp8iP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü

Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında elde ettiği başarı ile okuluna şampiyon olarak döndü.

Sakarya’da gerçekleştirilen ve Zonguldak’tan da birçok öğrencinin katıldığı Wushu Kung-fu Okul Sporları karşılaşmalarında Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi Elanur Akkurt okuluna şampiyonluk kazandırdı.

Antrenör Bekir Kaya nezaretinde yarışmalara katılan Meslek Lisesi Öğrencisi Akkurt bu başarısı ile okuluna şampiyon olarak dönerken, çalıştırıcı ve sporcu genç kız okul idarecileri tarafından karşılandı.

Oklundan bir şampiyonun çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Musa Eren,” Öncelikle öğrencimizi ve karşılaşmalara hazırlayan çalıştırıcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Okulumuz adına şampiyonluk bizim için önemli bir olaydır. Bu tür sonuçların öğrencilerimizden devamını diliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin