Reklam
Reklam

Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

9cb57698 6a6e 4643 8ded a588f6f64bfb 779x436 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal uğruna sergilediği direnişin, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimizde kurumsallaştığı kutlu bir tarihtir. Bu tarih, milletin kaderini yalnızca milletin belirleyeceği bir dönemin başlangıcı olmuş; egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu gerçeği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk Meclisimizin kıymetli üyelerini, İstiklal Mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, bilimle, ahlakla, yüksek bir sorumluluk bilinciyle yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yazlık Sinemada Voleybol Şöleni

va
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Haziran, 2026 11:00 tarihinde yayınlandı
0 0

2026 FIVB Milletler Ligi’nin Ankara’da oynanan ikinci hafta ilk maçında Belçika’yı 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Karabük’te de büyük bir heyecanla takip edildi.

Karabük Belediyesi tarafından Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda yayınlanan karşılaşmayı çok sayıda vatandaş izleyerek Filenin Sultanlarının sevincine ortak oldu. Milli takımımızın etkili oyunuyla gelen galibiyet, yazlık sinemada coşkuyla kutlandı.

Karabük Belediyesi, Filenin Sultanlarının Fransa, Almanya ve Çin ile oynayacağı karşılaşmaları da Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek. Karabüklüler, ay-yıldızlı ekibimizin mücadelesini hep birlikte takip ederek milli heyecana ortak olacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Filenin Sultanlarının elde ettiği başarıların milletçe gurur kaynağı olduğunu belirterek tüm vatandaşları Yenişehir Yazlık Sineması’na davet etti.

Başkan Çetinkaya, “Belçika karşılaşmasında hemşehrilerimizle birlikte büyük bir heyecan yaşadık. Filenin Sultanlarımızı desteklemek ve bu coşkuyu birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki karşılaşmalarda da Yenişehir Yazlık Sineması’na bekliyoruz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin