Reklam
Reklam
9cb57698 6a6e 4643 8ded a588f6f64bfb 779x436 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal uğruna sergilediği direnişin, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimizde kurumsallaştığı kutlu bir tarihtir. Bu tarih, milletin kaderini yalnızca milletin belirleyeceği bir dönemin başlangıcı olmuş; egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu gerçeği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk Meclisimizin kıymetli üyelerini, İstiklal Mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, bilimle, ahlakla, yüksek bir sorumluluk bilinciyle yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin