Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı - Karabük Haber Postası
9cb57698 6a6e 4643 8ded a588f6f64bfb 779x436 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal uğruna sergilediği direnişin, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimizde kurumsallaştığı kutlu bir tarihtir. Bu tarih, milletin kaderini yalnızca milletin belirleyeceği bir dönemin başlangıcı olmuş; egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu gerçeği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk Meclisimizin kıymetli üyelerini, İstiklal Mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, bilimle, ahlakla, yüksek bir sorumluluk bilinciyle yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin