Reklam
Reklam

Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

9cb57698 6a6e 4643 8ded a588f6f64bfb 779x436 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal uğruna sergilediği direnişin, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimizde kurumsallaştığı kutlu bir tarihtir. Bu tarih, milletin kaderini yalnızca milletin belirleyeceği bir dönemin başlangıcı olmuş; egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu gerçeği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk Meclisimizin kıymetli üyelerini, İstiklal Mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, bilimle, ahlakla, yüksek bir sorumluluk bilinciyle yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin