Reklam
Reklam
9cb57698 6a6e 4643 8ded a588f6f64bfb 779x436 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin’den TBMM’nin 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal uğruna sergilediği direnişin, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimizde kurumsallaştığı kutlu bir tarihtir. Bu tarih, milletin kaderini yalnızca milletin belirleyeceği bir dönemin başlangıcı olmuş; egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu gerçeği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk Meclisimizin kıymetli üyelerini, İstiklal Mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, bilimle, ahlakla, yüksek bir sorumluluk bilinciyle yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin