Berkay Doğan tarafından
28 Şubat, 2025 13:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Şahin’den Ramazan ayı mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Şahin, mesajında, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Şahin, şunları kaydetti:

“On bir ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan, sadece oruç tutulan bir ay değil; aynı zamanda paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel tezahür ettiği mübarek bir zaman dilimidir.

Bu mübarek ay, gönüllerimizi sevgiyle dolduran, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren ve bizleri Rabb’imize daha da yakınlaştıran bir rahmet kapısıdır. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak, yetimleri ve mazlumları gözetmek, dayanışma içinde olmak bu ayın ruhunu en güzel şekilde yaşamanın bir gereğidir. Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için huzura, berekete ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabb’im, dualarımızı kabul buyursun, bizleri sağlık ve afiyet içinde bayrama kavuştursun.”

blank
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2025 14:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz’dan Polis Teşkilatına 180. Yıl  Ziyareti

Vali Mustafa Yavuz, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Vali Mustafa Yavuz’u, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük POMEM Müdürü Abdulkadir Kazan, müdür yardımcıları ve emniyet personeli karşıladı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü, Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse’yi tebrik ederek, emniyet teşkilatının toplum huzurunun teminatı olduğunu vurguladı. Vali Mustafa Yavuz,  yaptığı açıklamada “Milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan kahraman polislerimiz, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yeri olan Türk Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı gönülden kutluyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi ve ebediyete irtihal eden  gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, yaşayan gazilerimize ise sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. ” diyerek tüm teşkilatı tebrik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.