Reklam
Reklam
kp1 jpg
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Temmuz, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin’den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi de olan Cem Şahin, kamuoyunun gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını temin etmenin demokrasinin en temel unsurlarından biri olduğunu ifade etti.

Her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan basın mensuplarının her daim yanlarında olduklarını belirten Şahin, “Dezenformasyonun ve yalan haberin kolaylıkla yayılabildiği bugünlerde toplumun doğru ve gerçek bilgiye erişimi, mesleğin ilke ve ahlakına bağlı medya çalışanları sayesinde mümkündür. Gazetecilik ilkeleri ve meslek ahlakına bağlı kalarak üstlendikleri kamu görevini yerine getiren medya çalışanlarımızın daha rahat, daha özgür ve daha güvenli çalışma koşullarına sahip olabildikleri bir ortam için bugüne kadar var gücümüzle çalıştık, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.”  değerlendirmesinde bulundu.

Gazetecilerin “çalışma arkadaşları” olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Basın mensupları bizim mesai arkadaşlarımızdır. Biz, ülkemiz ve Karabük’ümüz için yaptığımız her çalışmada onları hep yanı başımızda buluyoruz. Vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesini üstleniyor, bizlere mesai arkadaşlığı yapıyorlar. Bu nedenledir ki çok önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin