blank
Mustafa Akgün tarafından
20 Mayıs, 2025 10:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Şahin: “Millet Bahçesi Çalışmaları Hiçbir Zaman Durmadı”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi’ne ait sosyal donatılar ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Büyük bir bölümü tamamlanan ve içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sosyal tesisler, 15 dükkandan oluşan ticari alan, nikah salonu, kitap kafe, çocuk oyun alanı, konser ve sinema alanı, spor alanları, anıt meydanı, çardaklar ve seyir terasının yer alacağı yaklaşık 79 bin metrekarelik geniş bir alana yayılan Millet Bahçesi’nin, Karabük’ün yeşil dokusunu güçlendirecek önemli bir proje olduğunun altını çizen Şahin, çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.

Millet Bahçesi’nde çalışmaların hiçbir zaman durmadığını vurgulayan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Bir kısmını kısa vadede, bir kısmını orta vadede, bir kısmını da uzun vadede yapmak durumunda olduğumuz işler var. Kısa vadede yapabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz işlerin bir kısmını hayata geçirdik. Bir kısmı da hayata geçmeyi bekliyor. Onları da kısa süre içinde hayata geçireceğiz. Zaman zaman hemşehrilerimiz Millet Bahçesi’ni soruyor. Orada biliyorsunuz, çalışmalarımız hiçbir zaman durmadı. Devam ediyor. Ancak içerisinde inşa edilmeyi bekleyen yapılar var. Bu yapıların bitmesi, yapılması bir süreç ama en ufak bir sıkıntı yok. İnşallah bu yıl içerisinde biz bu bahçemizi açmaya muvaffak olacağız.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İlyas Erbay tarafından
28 Aralık, 2025 12:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KOCA G…LÜ YERLİ MATA HARİ

Mata Hari, I. Dünya Savaşı yıllarında dansçı kimliğiyle Alman İmparatorluğu adına casusluk yapmış çok seksi bir kadındı.

Java tapınak dansından uyarladığı erotik dansı ve yarı çıplak sergilediği gösteriler sayesinde pek çok hayran kazandı ve kısa sürede Paris, Viyana, Milano, Berlin ve Monte Carlo’da dansıyla tanındı. O dönemin en yüksek ücretli dansçılarından biri haline geldi. Ayrıca seks karşılığında ona para ve ev veren pek çok üst düzey askeri memurun, işadamının ve çeşitli ülkelerden politikacıların metresi olarak bir sevgili zinciri oluşturdu.
1.Dünya Savaşı süresince tüm Avrupayı dolaştı. Alman imparatorluğuna büyük hizmetleri oldu. Ne yazık ki Fransız gizli servisi tarafından 1917 de tutuklandı.
Sonunu tahmin edersiniz.

Bizim spikerle Mata Hari arasında benzerlikler var.
İkisinin de kıvrımları güzel. İkisi de son derece soğuk kanlı. İkisininde bir Ajandası var.
Biri dansçı kimliğini kullanıyor diğeri haber spikerliğini.
Bence bizimki daha soğuk kanlı.
Adliyede kıyafet değiştiriyor.
Cezaevi müdüründen marka belirterek su istiyor. Rahatlığa bakar mısınız?

Bu konu günlerdir ülke gündemini nasıl işgal ediyor. Ekonomik krizi, enflasyonu, asgari ücreti, emeklilere yapılacak olan zammı bıraktık, hatuna kilitlendik. Milletin magazin merakını bilenler olayı güzel köpürttüler.

Kadının ajandasında kimbilir daha kimler var. Örümceğin ağına düşer gibi düşmüşler.
Buluşmaları, görüşmeleri her şeyi kayda almış. Bürokratlar, iş adamları hakimler savcılar, siyasiler herkes tedirgin.
Kıvrımlarının cazibesine kapılıp ağına düşenleri acımasızca yok ediyor.
Bakalım daha kimler çıkacak ortaya.

Kadının kıvrımları kadar zekası da fena değil. Dersine de iyi çalışmış. Ajanda tutması, notları, ses ve göruntü kaydı alması işini büyük bir ciddiyetle yaptığını gösteriyor.
Umarım sonuna kadar gidilir. Tüm pislikler ortaya dökülür.

Koca g..lü yerli Mata Hari'mize ülkeye hizmetleri için plaket verilmesini, hatta heykelinin dikilmesini öneriyorum!

İlyas Erbay

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.