blank
Karabük Postası tarafından
03 Eylül, 2024 15:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Şahin, “İlimize Yaklaşık 300 Milyonluk Destek Aldık”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini de yürüten Karabük Milletvekili Cem Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yaklaşık 300 milyonluk destek aldıklarını söyledi.  Karabük'ten bir heyetle geçtikleri günlerde Bakan Murat Kurum ile bir görüşme yaptıklarını anlatan Şahin, İl Özel İdaresi ve belediyelerin Sayın Kurum'a talepleri ve projeleri hakkında sunum yaptığını ifade etti. Bakan  Kurum'un kendilerini çok sıcak karşıladığını ve taleplerine olumlu yanıtlar aldıklarını vurgulayan Şahin, "İl Özel İdaremiz, Karabük, Eskipazar, Yenice, Ovacık ve Yortan belediyelerimizin bizlerden talepleri olmuştu. Bizde bu talepler için Sayın Kurum'dan randevu almıştık. Sayın Bakanımıza gittik ve burada başkanlarımız talepleri hakkında önceden hazırladıkları sunumları yaptı. Projelerini anlattı." diye konuştu. Taliplerinin neredeyse tamamına yakınına olumlu yanıtlar aldıklarını aktaran Şahin, şöyle devam etti: "Görüşmemizde, İl Özel İdaremiz ve belediyelerimize kazıyıcı­ yükleyici, temiz su tankerleri, çöp kamyonları, süpürme araçları, minibüsler, sıfır atık transitleri, kamyonlar, traktör ve yüzlerce çöp konteynırıyla birlikte hibe ve kredi desteği aldık. Bunları topladığımızda yaklaşık 300 milyonu buluyor. Yani ilimize yaklaşık 300 milyonluk destek aldık. Sayın Kurum'a çok teşekkür ediyorum. Bu destekler devam edecek. Karabük'ümüzün daha da büyümesi, kalkınması ve gelişmesi için durmadan çalışacağız."
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 09:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Park Halindeki Tırların Dorselerini Ateşe Verdiler

Karabük'te kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yanıcı madde dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.

Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi'nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Yangında tır dorseleri zarar görürken, olay yeri inceleme ekipleri alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin önce tır lastiklerine yanıcı ve uçucu madde sürerek yakmaya çalıştıkları, ardından da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin