Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 23:05 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin, Eflani’de öğrencilerle buluştu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen kariyer etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) bünyesindeki “Üniversiteden Liseye, Tecrübeden Birliğe Kariyer Buluşmaları” projesi, gençlerin kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlıyor.

Karabük Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü’nün koordinasyonunda, TÜGVA Karabük Lise Koordinatörlüğü ve Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Eflani Genç Ofis’te gerçekleşen etkinlikte, Milletvekili Şahin öğrencilere kariyer, hedef belirleme ve kişisel gelişim alanlarında önemli tavsiyelerde bulundu.

Şahin konuşmasında, gençlerin çağın gerekliliklerini iyi analiz etmesi gerektiğini vurgulayarak, “İstikamet belirlemek, sadece meslek seçimi değil, hayatta nerede duracağını bilmektir. Bu yolda kendinize ve çevrenize değer katacak hedefler belirleyin” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrenciler, Milletvekili Şahin’e merak ettikleri soruları yönelterek birebir diyalog kurma imkânı buldu. Soru-cevap bölümü, samimi ve etkileşimli bir ortamda gerçekleşti.

Programda; Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Eflani Millî Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Çelebi, Pınarbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ünal Şahin ve AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz de yer aldı.

Etkinlik, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

WhatsApp Gorsel 2025 05 09 saat 22.03.14 3cc31e90
Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin