Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 23:05 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin, Eflani’de öğrencilerle buluştu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen kariyer etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) bünyesindeki “Üniversiteden Liseye, Tecrübeden Birliğe Kariyer Buluşmaları” projesi, gençlerin kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlıyor.

Karabük Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü’nün koordinasyonunda, TÜGVA Karabük Lise Koordinatörlüğü ve Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Eflani Genç Ofis’te gerçekleşen etkinlikte, Milletvekili Şahin öğrencilere kariyer, hedef belirleme ve kişisel gelişim alanlarında önemli tavsiyelerde bulundu.

Şahin konuşmasında, gençlerin çağın gerekliliklerini iyi analiz etmesi gerektiğini vurgulayarak, “İstikamet belirlemek, sadece meslek seçimi değil, hayatta nerede duracağını bilmektir. Bu yolda kendinize ve çevrenize değer katacak hedefler belirleyin” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrenciler, Milletvekili Şahin’e merak ettikleri soruları yönelterek birebir diyalog kurma imkânı buldu. Soru-cevap bölümü, samimi ve etkileşimli bir ortamda gerçekleşti.

Programda; Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Eflani Millî Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Çelebi, Pınarbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ünal Şahin ve AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz de yer aldı.

Etkinlik, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

WhatsApp Gorsel 2025 05 09 saat 22.03.14 3cc31e90
Bizi sosyal medyadan takip edin
baru turkiyenin sosyal bilimler festivali sosyalfestte yerini aldi 7KfYuHZ9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ, Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest”te yerini aldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) paydaşı olduğu Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest 2026’da en fazla projeyle başvuru yapan üniversiteler arasında yerini aldı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) iş birliğinde toplumsal sorunlara yenilikçi ve insan odaklı çözümler üretmeyi amaçlayan Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest 2026 programı düzenlendi. Bartın Üniversitesinin (BARÜ) paydaşları arasında yer aldığı ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenleri, öğrencileri ve paydaş kurum temsilcilerini bir araya getiren festivale Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Ceylan katıldı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde İstanbul Valisi Davut Gül’ün açılış konuşmalarıyla başlayan programda gençlerin sosyal model tasarlama becerilerini geliştirilmesi, toplumsal sorunlara çözüm odaklı yaklaşması, bilimsel düşünceyi gündelik hayatla buluşturmasının önemi vurgulandı.

Sosyal bilimler alanında farkındalık oluşturmayı amaçlayan Sosyalfest’te BARÜ’lüler önemli bir başarıya imza atarak en çok başvuru gönderen üniversiteler arasına girdi. Elde edilen başarı dolayısıyla verilen plaket, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceylan’a verildi.

Gün boyunca festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri de takip eden Prof. Dr. Ceylan, üniversiteler arası akademik ve kültürel iş birliklerinin önemine değinerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin