AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında hafta sonu da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili ve milletvekili adaylarından Osman Kahveci, bu doğrultuda hafta sonunda; Melisa, Gölveren, Ortaca ve Dudaş köylerinde ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü.
Kahveci; “ Önümüzde çok ciddi bir seçim var. Türkiye çok ciddi bir seçime doğru ilerliyor. Bu seçim bugüne kadar yapılan seçimlerden çok farklı. İnşallah en güzel ve en doğru kararı milletimiz verecek ve AK Parti’miz yine birinci parti olarak bu seçimden çıkacaktır” dedi.
AK Parti olarak bugüne kadar tek dayanaklarının ve güçlerinin millet olduğunu vurgulayan Kahveci; “Biz AK Parti olarak başka güçlerden destek almadık, başka güçlerin desteğini reddettik. Biz hakka inanıyoruz ve halka güveniyoruz. Şimdi köylere veya mahallelere başka siyasi partiler gelecektir. Birçok vaatlerde bulunacaklardır. Atabildikleri kadar atacaklar.3 vereceğim 5 vereceğim diyecekler. Bir zamanlar hatırlarsınız iki anahtar vereceklerdir. Şimdi onlar ne oldu, siyasi mevta oldular gittiler. Onun için bunu fırsat bilip vatandaşın duyguları ile oynayacaklar. Biz inşallah elimizden geleni her dönem yaptık şimdi de yapacağız. Karabük’ün halini düşünün, şimdi diyebilirler mi Karabük ölü bir şehir diye. Bakın Kardemir’e 6 bin 500 işçi kardeşimiz rahat çalışabiliyor. Karabük’ün tüm alt yapıları yapıldı, köylerimize 100 milyonun üzerinde yatırım yapıldı. Onlar palavra atarlar, AK Parti yapar. Bizim onlardan farkımız ne söylersek biz onu gerçekleştiririz. Onlar da biliyor ki millet onlara iktidarlık vermeyecek. Kamuoyu yoklamaları da bu şekilde. Biliyorsunuz İngiltere’de bir seçim oldu. O akşam kazanamayan partiler ne yaptı? Hepsinin liderleri istida etti; ama Türkiye’deki AK Parti dışındaki siyasi partiler 9 defa seçim kaybetti. İstifa etmeyi kimse aklından geçirmiyor. Şimdi de muhalefet parti liderleri bir başka yol deniyorlar. Oylarını arttırmak gibi bir düşünceleri var. Diyorlar ki millet bize, bizim politikalarımız ile oy vermiyor. O zaman millete vaat edelim söyleyebildiğimiz kadar çok şey söyleyelim düşüncesine kapıldılar. Belki bazıları inanırda oylarımız bir iki oy artar düşüncesindeler. Yalnız şunu akıl edemiyorlar; milletimiz sandıkta en doğru kararı vererek yine AK Parti ile durmak yok yola devam diyecekler” dedi.


Milletvekili Kahveci, Seçim Gezilerini Sürdürüyor
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.


