Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2018 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Güneş’ten mahalle ziyareti 

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Soğuksu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Güneş, Soğuksu Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşık 20 haneyi bulan evlerdeki doğal gaz konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyerek yerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinlerinin taleplerini not alan Güneş, “Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemek için mahallelerimizi ziyaret etmeye başladık. Burada yaşanan doğal gaz sıkıntısını gidermek için gerekli notlarımızı aldık, inşallah en kısa zamanda bu sorunları çözüp vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.
Güneş, zaman zaman il, ilçe ve köyleri ziyaret edip vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin