Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2018 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Güneş’ten mahalle ziyareti 

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Soğuksu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Güneş, Soğuksu Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşık 20 haneyi bulan evlerdeki doğal gaz konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyerek yerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinlerinin taleplerini not alan Güneş, “Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemek için mahallelerimizi ziyaret etmeye başladık. Burada yaşanan doğal gaz sıkıntısını gidermek için gerekli notlarımızı aldık, inşallah en kısa zamanda bu sorunları çözüp vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.
Güneş, zaman zaman il, ilçe ve köyleri ziyaret edip vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk universitesi isletme fakultesinde akademik kurul toplandi i8U68rwj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesinde akademik kurul toplandı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) İşletme Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Karabük Üniversitesinde düzenlenen İşletme Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nda akademik performans, yayın hedefleri ve araştırma vizyonu değerlendirildi.

Kurulda konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin araştırma ve üretim odaklı bir yapıya dönüşüm sürecinde önemli adımlar attığını belirterek işletme alanının küresel ölçekte belirleyici rolüne dikkat çekti.

Türkiye’de akademik atıf kültürünün geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Kırışık, akademisyenlerin birbirlerinin çalışmalarına daha fazla referans vermesinin bilimsel etkiyi artıracağını söyledi. Akademik başarıda ekip çalışmasının önemine de vurgu yaptı.

Araştırma üniversitesi olma hedefi doğrultusunda yeni birimler kurulduğunu belirten Kırışık, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörlüğü ve Araştırma Destek Koordinatörlüğü ile akademik çalışmaların daha etkin takip edildiğini aktardı.

Kırışık ayrıca Karabük Üniversitesinin uluslararası sıralamalarda sosyal bilimler alanında ilk kez yer aldığını, mühendislik ve sağlık bilimlerinde de konumunu güçlendirdiğini ifade etti.

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Büyükyılmaz ise fakültedeki akademik ve idari yapıya ilişkin bilgiler paylaştı. Toplantıda öğrenci kulüplerinin faaliyetleri ve dekan-öğrenci buluşmaları da ele alınarak öğrenci taleplerinin doğrudan dinlendiği ve çözüm odaklı yaklaşım benimsendiği vurgulandı.

Toplantı, akademisyenlerin görüş ve önerilerini paylaştığı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin