Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2018 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Güneş’ten mahalle ziyareti 

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Soğuksu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Güneş, Soğuksu Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşık 20 haneyi bulan evlerdeki doğal gaz konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyerek yerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinlerinin taleplerini not alan Güneş, “Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemek için mahallelerimizi ziyaret etmeye başladık. Burada yaşanan doğal gaz sıkıntısını gidermek için gerekli notlarımızı aldık, inşallah en kısa zamanda bu sorunları çözüp vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.
Güneş, zaman zaman il, ilçe ve köyleri ziyaret edip vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sel felaketinin yasandigi ilcede arac mezarligi olustu cpazR82i
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Sel felaketinin yaşandığı ilçede araç mezarlığı oluştu

Samsun’da selin vurduğu Havza ilçesinde hasar gören araçların çekildiği yediemin otoparkı adeta araç mezarlığına döndü. Sel sularının sürüklediği, camları patlayan ve kullanılamaz hale gelen onlarca araç yan yana dizilirken, ortaya çıkan manzara felaketin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İlçede dün akşam etkisini sürdüren sağanak yağış sonrası taşan Hacı Osman Deresi, birçok mahallede hayatı olumsuz etkiledi. Selin ardından cadde ve sokaklardan kaldırılan araçlar yediemin otoparkına çekildi. Otoparkta yüzün üzerinde aracın bulunduğu öğrenilirken, araçların büyük bölümünün ağır hasarlı olduğu görüldü. Sel sularının sürüklediği otomobillerin bazılarının kaportalarının parçalandığı, camlarının patladığı ve iç kısımlarının tamamen çamurla dolduğu dikkat çekti. Araç sahipleri ise otoparkta araçlarını görünce büyük üzüntü yaşadı.

“Yeni almıştım, 20 bin kilometredeydi”

Selde aracı zarar gören Selahattin Akkaya, “Aracımın durumu iyi değil. Her tarafı vurulmuş, kırılmış. Camları patlamış. Sel arabayı 200 metreden fazla sürüklemiş. Aracı yeni almıştım. 20 bin kilometredeydi” dedi.

Aracı kullanılamaz hale gelen Arif Değirmenci ise, “Aracım tam selin geldiği yolun üstündeydi. Kurtarmaya çalıştım ama maalesef sel suyu çok hızlı geldiği için yetişemedim. Araç bu hale geldi” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin