AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Soğuksu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Güneş, Soğuksu Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşık 20 haneyi bulan evlerdeki doğal gaz konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyerek yerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinlerinin taleplerini not alan Güneş, “Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemek için mahallelerimizi ziyaret etmeye başladık. Burada yaşanan doğal gaz sıkıntısını gidermek için gerekli notlarımızı aldık, inşallah en kısa zamanda bu sorunları çözüp vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.
Güneş, zaman zaman il, ilçe ve köyleri ziyaret edip vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.
Milletvekili Güneş’ten mahalle ziyareti
Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.
Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.
İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.
Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

