AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) drone ile inceleme yaparak teknolojiye ayak uydurdu.
Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, bölgenin en modern 40 ünitelik Ağız ve Diş Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda Yıldırım Yapı Restorasyon İnşaat firması tarafından yapımı tamamlanan hastaneyi gezen vekiller firma yetkilisi Mehmet Gencer’den son sistem teknolojik bina ilgili bilgi aldılar.
‘Drone ile hastaneyi havadan görüntüledi’
Milletvekili Güneş, Ekim ayında hizmete girecek olan ağız ve diş hastanesini drone ile havadan görüntüleyerek teknolojiye ayak uyduran Güneş, hastanenin Karabük için güzel bir eser olduğunu ve hiçbir eksikliğinin kalmadığını belirterek, Her şey yerli yerinde dizayn edilmiş. Gerçekten Karabük için çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak diş hastanemiz, burada bölgenin hastanesi durumunda. Sağlık Bakanlığının kriterlerine uyarak bir düzenleme yapılmış. O bakımdan Karabük’te uzun yıllar eksikliği duyulan bir ihtiyacın giderilmiş olması teşekkürü gerektiriyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Milletvekili Güneş’ten ADSM’de droneli, inceleme
Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.
Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.
Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.
Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.


