AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) drone ile inceleme yaparak teknolojiye ayak uydurdu.
Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, bölgenin en modern 40 ünitelik Ağız ve Diş Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda Yıldırım Yapı Restorasyon İnşaat firması tarafından yapımı tamamlanan hastaneyi gezen vekiller firma yetkilisi Mehmet Gencer’den son sistem teknolojik bina ilgili bilgi aldılar.
‘Drone ile hastaneyi havadan görüntüledi’
Milletvekili Güneş, Ekim ayında hizmete girecek olan ağız ve diş hastanesini drone ile havadan görüntüleyerek teknolojiye ayak uyduran Güneş, hastanenin Karabük için güzel bir eser olduğunu ve hiçbir eksikliğinin kalmadığını belirterek, Her şey yerli yerinde dizayn edilmiş. Gerçekten Karabük için çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak diş hastanemiz, burada bölgenin hastanesi durumunda. Sağlık Bakanlığının kriterlerine uyarak bir düzenleme yapılmış. O bakımdan Karabük’te uzun yıllar eksikliği duyulan bir ihtiyacın giderilmiş olması teşekkürü gerektiriyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Milletvekili Güneş’ten ADSM’de droneli, inceleme
Vali Çağatay’a Gençlik Haftası ziyareti
15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette; gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuurla yetişmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla yürütülen programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Heyette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Antrenör Serdar Akad, Gençlik Lideri Gülşan Alıç ile genç sporcular ve öğrenciler Beyza Yücesay, Tuğçe Emici ve Yiğit Ömer Yılman yer aldı.
Vali Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu belirten Vali Çağatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak tüm gençlere başarılar diledi.

