Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2018 14:15 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Güneş’ten ADSM’de droneli, inceleme

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) drone ile inceleme yaparak teknolojiye ayak uydurdu.
Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, bölgenin en modern 40 ünitelik Ağız ve Diş Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda Yıldırım Yapı Restorasyon İnşaat firması tarafından yapımı tamamlanan hastaneyi gezen vekiller firma yetkilisi Mehmet Gencer’den son sistem teknolojik bina ilgili bilgi aldılar.
‘Drone ile hastaneyi havadan görüntüledi’
Milletvekili Güneş, Ekim ayında hizmete girecek olan ağız ve diş hastanesini drone ile havadan görüntüleyerek teknolojiye ayak uyduran Güneş, hastanenin Karabük için güzel bir eser olduğunu ve hiçbir eksikliğinin kalmadığını belirterek, Her şey yerli yerinde dizayn edilmiş. Gerçekten Karabük için çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak diş hastanemiz, burada bölgenin hastanesi durumunda. Sağlık Bakanlığının kriterlerine uyarak bir düzenleme yapılmış. O bakımdan Karabük’te uzun yıllar eksikliği duyulan bir ihtiyacın giderilmiş olması teşekkürü gerektiriyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin