Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ağustos, 2022 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Güneş, AK Parti’nin 21. Yılını Kutladı

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti’nin kuruluşunun 21. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Güneş, mesajında; “Ülkemizin ekonomik, siyasi ve sosyal olarak çok zor zamanlardan geçtiği yıllarda millete bir umut olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tam 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz yaptığı kalkınma hamleleriyle ülkemizi bulunduğu kaos ortamından kurtarmış sadece milletimizin değil tüm mazlumların ümidi olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen hedeflere ulaşmak için var gücüyle çalışan partimizin her kademesindeki arkadaşlarımız, milletimiz ile omuz omuza hareket ederek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecektir. AK Partimizin 21. kuruluş yıldönümünün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa hayırlı olmasını diler, bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş değerli dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, AK Partimizin her kademesinde fedakârca görev alan tüm yol arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 20
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 09:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sağanak ve dolu su taşkınlarına neden oldu

Karabük’te etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı bölgelerde sel ve su taşkınları meydana geldi. Yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Eskipazar ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde sel sonucu yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi’nde ise yükselen sel sularının tıkadığı menfez nedeniyle köy yolunun yaklaşık 50 metrelik bölümü çöktü. Zarar gören menfez nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ekipler tarafından yolun giriş ve çıkış noktalarında emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemi alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile İl Genel Meclis üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Öte yandan merkeze bağlı Kamış köyü ile Yenice ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından doğa beyaza büründü. Dolu nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin