Karabük Postası tarafından
21 Ağustos, 2023 12:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Akay’dan Köy Ziyaretleri

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’teki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl genelini adım adım dolaşarak esnafla ve köylülerle yakın temas kuran Milletvekili Akay,tüm kesimlerin sorunlarına çözüm bulmak için yoğun çaba sarf ediyor. Milletvekili Cevdet Akay Karabük Merkez, Safranbolu, Eflani, Eskipazar ve Yenice ilçelerinin en ücra köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle yaşanan tüm sorunları bizzat yerinde inceliyor, sorunların çözümü noktasında iktidarı zorluyor. MİLLETVEKİLİ AKAY KARABÜK’ÜN SORUNLARINI TEK TEK DİLE GETİRİYOR CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay gece gündüz demeden Karabük’ün en ücra noktasındaki köylerini adım adım dolaşarak köylülerin yaşadığı sorunlara kulak veriyor, yaşanan sorunları ilgili bakanlık ve kurumlara iletmek üzere tek tek not alıyor. Milletvekili Akay Karabük’ün merkez ilçesi dahil olmak üzere, hiçbir siyasinin adım atmadığı en ücra köyler dahil olmak üzere ulaşılmayan tüm köyleri ziyaret ederek köylülerin dertlerine derman olmak için mücadele veriyor.blank KARABÜK’ÜN SESİ ARTIK DAHA GÜR ÇIKACAK Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Akay, “İlimizin ve tüm ilçelerimizin sorunlarını A’dan Z’ye biliyor, bu sorunları çözüme kavuşturmak için de mücadele veriyoruz.. Mazbatamızı alır almaz ilk andan itibaren Karabük’ün tüm ilçelerini adım adım geziyor, sorunları yerinde tespit etmek için yakın uzak ayrımı yapmaksızın en ücra köylerimiz dahil ilimizin her bir karışını adım adım geziyoruz.Esnafımızla, emeklimizle, işçilerimizle, çiftçimizle bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü için de elimizden gelenin fazlasını yaparak iktidarı çözüme zorlayacağız. Hemşehrilerimizin sesi olmayı sürdürecek, yaşanan tüm sorunları komisyonlarda, TBMM Genel Kurulu’nda, ve TBMM’de yapacağımız çalışmalarla sürdüreceğiz. Sorunların çözümü için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin