Reklam
Reklam

Milletvekili Adayı Yalçın’dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 13:11 tarihinde yayınlandı
0

MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın 19 Mayıs gençlik ve Spor bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; “Türk Milli Mücadelesi, fedakâr Türk milliyetçilerinin en büyük askeri ve siyasi başarısı olarak dünya tarihindeki yerini almıştır. Çünkü 19 Mayıs hareketi, 96 yıllık bir bağımsızlık hikâyesidir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde başlattığımız bu kutsal mücadele, güzel ve yalnız ülkemizin askeri ve siyasi işgalini ret etmiş ve bağımsız müreffeh bir ülkeyi bizlere hediye etmiştir.
Biz Atatürk ve silah arkadaşlarının izindeyiz.
Biz atalarına ecdadına sahip çıkan maneviyatın temsilcisiyiz.
Biz tarihte Zonguldak ve çevresinden sömürgecileri defeden zihniyetin ta kendisiyiz.
Biz bereketli toprakların, helal lokmasını kazanan çalışkan Türkün Karabük’teki adıyız.
19 Mayıs 1919’da Karadeniz sahillerinden istiklal yolculuğuna çıkan ecdadımızı, hasretle minnetle ve özlemle anıyor; Allah’tan kendilerine rahmet ve bizlere de onlara layık bir millet olma duasını ediyorum.
Bu vesile ile gençlerimizden başlamak üzere, tüm milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin