Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2016 13:37 tarihinde yayınlandı
0

“Milletimiz Vatan Düşmanlarını Asla Unutmayacak”

 

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından  24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle basın açıklaması yapıldı. Bu yıl 24 Temmuz’un Basın Bayramı değil de,  “Dayanışma ve Birlik Beraberlik Günü” olarak görüldüğü belirtilen  açıklamada,  “Milletimiz;  bizlere bu toprakları vatan yapan ve bu uğurda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalısı geçmişimizi nasıl unutmadı ve unutmayacaksa, 15 Temmuz akşamının Vatan Düşmanlarını da asla unutmayacaktır” denildi

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu,   24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle basın açıklaması yaptı.  Yapılan açıklamada Cemiyet Yönetimi, Bu yıl 24 Temmuz’u Basın Bayramı değil de,  “Dayanışma ve Birlik Beraberlik Günü” olarak gördüklerini ifade etti.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Cemiyet başkanı Metin Kaya, şunları söyledi:

“Değerli meslektaşlarım, saygıdeğer Karabük’lüler;

Bu yıl 24 Temmuz’u bir bayram
değil, bir dayanışma
günü olarak görüyoruz.

15 Temmuz günü ülkemiz vatan ve millet düşmanlarının alçakça saldırısına uğramış, milli irade yok sayılmaya çalışılmış, milli iradenin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bombalanmış, milletin silahıyla milletimiz yok edilmek istenmiştir.

Milletimize ve 92 yıldır geliştirip daha da büyütmeye çalıştığımız demokrasimize karşı yapılan bu alçak saldırıyı gerçekleştiren vatan hainlerini bir kez daha en şiddetli şekilde lanetliyoruz.

Milletimiz;  bizlere bu toprakları vatan yapan ve bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı geçmişimizi nasıl unutmadı ve unutmayacaksa, 15 Temmuz akşamının vatan düşmanlarını da asla unutmayacaktır.

Bu vesile ile bu hain saldırı karşısında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.   Gazilerimize ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Hangi siyasi görüşte olursa olsun, birlik ve beraberlik içerisinde  canı pahasına bu hain saldırı karşısında durup,  meydanlara çıkarak vatan düşmanlarına fırsat vermeyen  bu necip milletin her bir evladını ayrı ayrı minnet duyuyoruz.

Emniyet güçlerimizi ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin asil evlatlarını saygıyla selamlıyoruz.

Darbecilerin müdahalelerine rağmen yayınlarını sürdürerek, halkı doğru bir şekilde bilgilendiren ve darbeye geçit vermeyen meslektaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyeleri olarak demokrasimize ve milli iradeye hangi şart altında olursa olsun sahip çıkacağımızı ve bağlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Bu yıl 24 Temmuz Gazeteciler gününü bir bayram olarak değil, bir dayanışma ve birlik beraberlik günü olarak görüyoruz.

Bu vesileyle bugün aramızda olmayan vatan ve millet sevdalısı meslektaşlarımızı da bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Milletimize geçmiş olsun.”

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin