Mide bulandıran görüntülerin yaşandığı havuz temizlendi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Mide bulandıran görüntülerin yaşandığı havuz temizlendi

Bartın’da bir erkek şahıs tarafından tuvaleti yapılarak kirletilen havuz, deterjan ve tazyikli su ile temizlendi. Herkesin gözü önünde havuza tuvaletini yapan kişinin akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ceza uygulanamadığı belirtildi.
Bartın Yukarıçarşı mevkisinde bir erkek şahsın tuvaletini yaptığı süs havuzunda temizlik çalışması başlatıldı. Sokak ortasında gündüz vakti, aralarında kadınların da bulundupu onlarca kişi önünde meydana gelen olayın ardından süs havuzundaki su boşaltılarak, temizlik için hazır hale getirilmişti. Bugün ise Bartın Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler tarafından havuzda temizlik çalışması yapıldı. Deterjan dökülen havuz, tazyikli su sıkılarak temizlendi.
Bir süre boş bir şekilde tutulacak olan havuzun yeniden temiz su doldurulmasının ardından yeniden hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Şahsın ajli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi
Olayın ardından yürütülen çalışmada şahsın kimliği belirlenirken, ismi kamuoyuna açıklanmadı. Ailesine teslim edilen şahsa, akli dengesinin yerinde olmadığı, bu nedenle adli yada idari bir işlem yapılamadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin