Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Mide bulandıran görüntülerin yaşandığı havuz temizlendi

Bartın’da bir erkek şahıs tarafından tuvaleti yapılarak kirletilen havuz, deterjan ve tazyikli su ile temizlendi. Herkesin gözü önünde havuza tuvaletini yapan kişinin akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ceza uygulanamadığı belirtildi.
Bartın Yukarıçarşı mevkisinde bir erkek şahsın tuvaletini yaptığı süs havuzunda temizlik çalışması başlatıldı. Sokak ortasında gündüz vakti, aralarında kadınların da bulundupu onlarca kişi önünde meydana gelen olayın ardından süs havuzundaki su boşaltılarak, temizlik için hazır hale getirilmişti. Bugün ise Bartın Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler tarafından havuzda temizlik çalışması yapıldı. Deterjan dökülen havuz, tazyikli su sıkılarak temizlendi.
Bir süre boş bir şekilde tutulacak olan havuzun yeniden temiz su doldurulmasının ardından yeniden hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Şahsın ajli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi
Olayın ardından yürütülen çalışmada şahsın kimliği belirlenirken, ismi kamuoyuna açıklanmadı. Ailesine teslim edilen şahsa, akli dengesinin yerinde olmadığı, bu nedenle adli yada idari bir işlem yapılamadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 17
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
11 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Kenan Yılmaz ve ekibi sahada

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin