Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Mide bulandıran görüntülerin yaşandığı havuz temizlendi

Bartın’da bir erkek şahıs tarafından tuvaleti yapılarak kirletilen havuz, deterjan ve tazyikli su ile temizlendi. Herkesin gözü önünde havuza tuvaletini yapan kişinin akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ceza uygulanamadığı belirtildi.
Bartın Yukarıçarşı mevkisinde bir erkek şahsın tuvaletini yaptığı süs havuzunda temizlik çalışması başlatıldı. Sokak ortasında gündüz vakti, aralarında kadınların da bulundupu onlarca kişi önünde meydana gelen olayın ardından süs havuzundaki su boşaltılarak, temizlik için hazır hale getirilmişti. Bugün ise Bartın Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler tarafından havuzda temizlik çalışması yapıldı. Deterjan dökülen havuz, tazyikli su sıkılarak temizlendi.
Bir süre boş bir şekilde tutulacak olan havuzun yeniden temiz su doldurulmasının ardından yeniden hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Şahsın ajli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi
Olayın ardından yürütülen çalışmada şahsın kimliği belirlenirken, ismi kamuoyuna açıklanmadı. Ailesine teslim edilen şahsa, akli dengesinin yerinde olmadığı, bu nedenle adli yada idari bir işlem yapılamadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9ac5d3b 84de 4287 9e7d 7cfa6fb4517d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’E HAKARET CEZASIZ MI KALDI?

Atatürk paylaşımıyla gündeme gelen Sağlık-Sen Yöneticisinin Belediye ziyareti tepki çekti

Geçmiş yıllarda Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Karabük Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Çamlıca’nın, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ile birlikte Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’yı ziyaret etmesi yeni tepkilere yol açtı.

Yaklaşık üç yıl önce Çamlıca’nın kişisel X hesabından yaptığı ve daha sonra kaldırıldığı belirtilen paylaşımda, Atatürk hakkında “İslami yönü iyi değil”, “İslam’ı yok etmiş” ve “İslam düşmanı” gibi ifadeler kullandığı öne sürülmüştü. Söz konusu görüntülerde ayrıca Çamlıca’nın, Atatürk’ün eleştirilemeyeceği yönündeki toplumsal yaklaşımı sorguladığı ve Cumhuriyet’in kurucusunu yalnızca askeri yönüyle başarılı bulduğunu ifade ettiği görülmüştü.

Paylaşımın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmış, Nurettin Çamlıca hakkında disiplin süreci başlatılmıştı. Hazırlanan disiplin dosyasının, sendikanın en üst karar organlarından biri olan Genel Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklanmış, Çamlıca’nın ihraç edilebileceği yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Ancak aradan geçen sürede Çamlıca’nın Sağlık-Sen Karabük Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü öğrenildi. Son olarak Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş’un Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’ya gerçekleştirdiği ziyarette Çamlıca’nın da yer alması, çeşitli kesimlerin yeniden tepkisini çekti.

Kamuoyunda oluşan eleştirilerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında yapılan söz konusu paylaşımlara rağmen Çamlıca’nın görevine devam etmesi tartışma konusu oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin