MHP’de Yüzler Gülüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:36 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP’de Yüzler Gülüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz hafta düzenlenen mitingine yaklaşık 20 bin kişinin katılması partililerin yüzünü güldürürken, Miting sonrası düzenlenen Halk Konserini ise 35 bin kişinin izlediği bildirildi
Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en büyük yayalaştırılmış Kent Meydanının açılışını yapmak üzere Karabük’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine yoğun ilgi gösterilmesi partililerin ve Milletvekili adaylarının yüzünü güldürürken, Mitingin ardından düzenlenen Halk Konseri de Karabüklülerin yüzünü güldürdü.
Edinilen bilgilere MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Mitingine yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı ifade edilirken, Miting sonrası ise Ünlü Sanatçılar ZARA ve Ferman Toprak’ın sahne aldığı Halk konserini ise yaklaşık 35 bin kişinin izlediği öğrenildi.
Karabük’ün kent meydanının açılışında tarihi bir gün yaşadığını ifade eden vatandaşlar; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye böyle bir organizasyonu düzenlediği için ederken, halka yönelik olarak düzenlenen bu tip organizasyonların 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine mutla etki edeceğinin altı çizildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingini de değerlendiren vatandaşlar, Mitingin adeta bir gövde gösterisine dönüştüğünü belirtirlerken, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yaptığı konuşmanın Türkiye’nin gerçeği olduğunu, seçim vaadlerinin de gerçekleştirilemeyecek bir vaad olmadığını söylediler.
Hem Mitingin hem de düzenlenen Halk Konserinin 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine mutlaka olumlu yansımalarının olacağına dikkat çeken bir çok kesim yapılan tüm bu işlerde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın’ın emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirttiler.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı kısa değerlendirmede; MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine ve ünlü sanatçıların katılımıyla düzenlenen halk konserine katılan tüm Karabük halkına teşekkür ederek, “Karabük olarak tarihi günlerimizden birini yaşadık. Sayın Genel Başkanımızın katılımlarıyla Türkiye’nin En Büyük Kent Meydanı’nın açılışını yaptık. Ovacık’tan Eskipazar’a,Eflani’den Yenice’ye,Safranbolu’dan Merkez’e tüm Karabük tek yumruk olduk.Cenab-ı Allah bu meydanda bu gün olduğu gibi hep güzel organizasyonlarda bizleri buluşmayı nasip etsin. Emeği geçen herkese, bizimle yürüyen tüm Karabük’e sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
Kent Meydanını eleştirenlerin bu meydanda düzenlenen etkinlikleri görünce, böyle bir meydana ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha gördüğünü belirten Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bu meydanın adeta Karabük’ün aynası olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xsxsx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Nisan, 2026 10:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç: “Yeni Vizyonumuz Daha Güçlü Karabük”

AK Parti Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç, 2026 yılının Karabük için “icraat yılı” olacağını belirterek, toplam 152 projenin hayata geçirileceğini söyledi

AK Parti Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 106. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Karabük’ün Cumhuriyetin kurduğu bir şehir olarak gelişimini kararlılıkla sürdürdüğünü vurguladı. Keskinkılıç, 2026 yılının Karabük için “icraat yılı” olacağını belirterek, toplam 152 projenin hayata geçirileceğini açıkladı.

“2025’TE REKOR YATIRIMLARA İMZA ATTIK”

2025 yılında gerçekleştirilen yatırımlara değinen Keskinkılıç, “Geçtiğimiz yıl 4 milyar 57 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirerek önemli bir başarıya ulaştık. Bu ivmeyi 2026 yılında daha da yukarı taşıyacağız” dedi.

2026’DA 32,6 MİLYAR TL’LİK PROJE HEDEFİ

Keskinkılıç, 2026 yılı için toplam proje tutarının 32 milyar 616 milyon 955 bin TL olduğunu belirterek, yıl içerisinde yatırımlar için ayrılan ödeneğin 5 milyar 650 milyon 269 bin TL olduğunu ifade etti. Açıklamada, Nisan 2026 itibarıyla projeler için yapılan ilk dönem harcamasının ise 759 milyon 637 bin TL seviyesine ulaştığı kaydedildi.

SEKTÖREL DAĞILIMDA TARIM İLK SIRADA

2026 yılı yatırım programında sektörlere göre dağılım da dikkat çekti. Buna göre; Tarım sektöründe 79 proje ile en yüksek pay bulunuyor. Eğitim alanında 20 proje, Ulaştırma ve haberleşmede 19 proje, Sağlıkta 9 proje, İmalatta 6 proje, Enerjide 3 proje, Turizmde 2 proje ve Konut alanında 1 proje yer alıyor.

STRATEJİK YATIRIMLAR ÖNE ÇIKIYOR

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve diğer kalkınma ajanslarının destekleriyle 2026 yılında özellikle 5 yıldızlı konaklama tesisi yatırımları ile endüstriyel orman ürünleri ve ahşap-kompozit imalatı gibi alanların ön plana çıkacağı belirtildi.

“GÜNDELİK TARTIŞMALARLA KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK”

Açıklamasında birlik ve hizmet vurgusu yapan Keskinkılıç, “Gündelik ve faydasız tartışmalarla kaybedecek zamanımız yok. Bizim işimiz Karabük. Şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDEF: GÜÇLÜ ALTYAPI, SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA

Yapılan yatırımların; Karabük’ün sanayi, özellikle demir-çelik sektörü, orman ürünleri ve turizm altyapısını güçlendirmeyi, tarımsal verimliliği artırmayı ve bölgesel kalkınmayı hızlandırmayı amaçladığı belirtildi.

Keskinkılıç, açıklamasının sonunda Karabük’ün Cumhuriyetin ikinci yüzyılına güçlü bir şekilde hazırlanacağını ifade ederek, “Yeni vizyonumuzla daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin