Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:12 tarihinde yayınlandı
0

MHP Merkez İlçe Teşkilatından  Vergili’ye ziyaret

MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ilk olarak MHP Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım Başkan Vergili’ye çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından söz alan MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe yaptığı açıklamada; “Başkanım tekrardan hayırlı olsun diyorum. Rabbim utandırmadı. Verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak  Karabük’e ilki yaşattık. 3’de 3 oldu. En büyük mutluluk bu. İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve sizlere  ülkemiz için, Karabük’ümüz için hayırlı projelere imza atmak nasip olur inşallah. Rabbim sizleri utandırmasın. Bizler daime yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bende bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize gerçekten minnettarım. Çalışamadığım belirli bir süre içinde benim hiç eksikliğimi göstermediniz.  İyi bir seçim çalışması oldu. Sayenizde iyi bir başarı elde ettik. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin