Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:12 tarihinde yayınlandı
0

MHP Merkez İlçe Teşkilatından  Vergili’ye ziyaret

MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ilk olarak MHP Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım Başkan Vergili’ye çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından söz alan MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe yaptığı açıklamada; “Başkanım tekrardan hayırlı olsun diyorum. Rabbim utandırmadı. Verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak  Karabük’e ilki yaşattık. 3’de 3 oldu. En büyük mutluluk bu. İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve sizlere  ülkemiz için, Karabük’ümüz için hayırlı projelere imza atmak nasip olur inşallah. Rabbim sizleri utandırmasın. Bizler daime yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bende bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize gerçekten minnettarım. Çalışamadığım belirli bir süre içinde benim hiç eksikliğimi göstermediniz.  İyi bir seçim çalışması oldu. Sayenizde iyi bir başarı elde ettik. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin