Reklam
Reklam

MHP Karabük’te İlçe Kongreleri tamamlandı

FFFFFFFFFFFF
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Ağustos, 2026 15:53 tarihinde yayınlandı
0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, ilçe kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde başarıyla tamamlandığını belirterek, kongre sürecine katkı sunan tüm teşkilat mensuplarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Gedikoğlu, yaptığı açıklamada, 18 Temmuz 2026 tarihinde Eflani İlçe Başkanlığı Kongresi ile başlayan sürecin, 2 Ağustos 2026 tarihinde Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi ile tamamlandığını ifade etti.

Kongrelerin büyük bir coşku, kardeşlik ruhu ve teşkilat disiplini içerisinde gerçekleştirildiğini vurgulayan Gedikoğlu, kongrelere katılım sağlayan delegelere, dava arkadaşlarına, ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) teşkilatlarına, Ülkü Ocakları mensuplarına, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine, basın mensuplarına, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gedikoğlu, “Karabük’te Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha da güçlendirmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gedikoğlu, tamamlanan ilçe kongrelerinin MHP teşkilatına, Karabük’e ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.