MHP Karabük Teşkilat Buluşması Ovacık’ta Gerçekleşti - Karabük Haber Postası
679dfd0ed1282
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Şubat, 2025 13:53 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP Karabük Teşkilat Buluşması Ovacık’ta Gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük teşkilatı, istişare kültürünü güçlendirmek amacıyla Ovacık’ta bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya, Merkez İlçe Başkanı Celal Tokatlı, İl Genel Meclis Üyesi Muhammer Yağlı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen buluşmada, parti çalışmaları ve yerel gündeme dair istişarelerde bulunuldu.

MHP teşkilatı, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Önce ülkem ve milletim” anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ovacık teşkilatına ev sahipliği için teşekkür edilerek, teşkilat buluşmalarının süreceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin