Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Kasım, 2024 22:53 tarihinde yayınlandı
0

MHP Karabük İl Başkanı Gedikoğlu’ndan 24 Kasım Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gedikoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren kahramanlarımız…”

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,
“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”
sözünde ifade ettiği gibi, öğretmenlerimiz, Türk milletinin istikbalini ve istiklalini inşa eden kutlu dava neferleridir.

Türk milletinin bekası, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması için emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun polisi uyardi hediye kazandiniz borcunuz var tuzagina dikkat PnDpvwJn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun polisi uyardı: “Hediye kazandınız”, “Borcunuz var” tuzağına dikkat

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla çalışma başlattı. Kentin en yoğun bölgesinde sahaya inen ekipler, vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtarak dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.

Dağıtılan broşürlerde; internet üzerinden araç, ev ve arsa alım-satımlarında dikkat edilmesi gereken kurallar, online alışverişte güvenli site kullanımının önemi ve sahte ilanlara karşı uyarılar yer aldı. Ayrıca oto kiralama işlemlerinde sahte internet sitelerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Ekipler, özellikle sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden gönderilen linklere karşı temkinli olunması gerektiğini belirterek, “Hediye kazandınız”, “borcunuz var” gibi ifadelerle para talep eden kişilere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti. Sahte icra takibi mesajlarıyla vatandaşların korkutulmaya çalışıldığına dikkat çekildi.

Broşürlerde ayrıca kendisini polis, asker, savcı veya kamu görevlisi olarak tanıtarak para ya da altın talep eden kişilerin dolandırıcı olduğu belirtilirken, hiçbir kamu görevlisinin vatandaşlardan bu şekilde talepte bulunmayacağı hatırlatıldı.

“Bilinçli Sosyal Medya Kullanımı” başlığı altında ise vatandaşlara; saygılı iletişim kurmaları, şüpheli içeriklere karşı sorgulayıcı yaklaşmaları ve kişisel bilgilerini paylaşmamaları yönünde uyarılar yapıldı.

Yetkililer, dolandırıcılık girişimleriyle karşılaşılması halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranması gerektiğini belirterek, vatandaşların bilinçli hareket etmelerinin bu tür suçların önüne geçilmesinde büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin