Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 22:14 tarihinde yayınlandı
0

MHP İl Başkanı Yeniden Aday Olmayacak

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, yeniden Başkanlığa aday olmayacağını  ifade ederek,   önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl kongresinde görevini Başkan İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu’na bırakacağını açıkladı

7 Yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Karabük İl Başkanlığı görevini sürdüren Dr. Adem Kar, 17 Eylül’de yapılacak ve tek liste halinde gidilecek İl Kongresinde koltuğu, başkan vekili Cenk Gedikoğlu’na teslim edecek.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP İl Başkanı Adem Kar;

“Çok kıymetli Karabüklü hemşehrilerim ve Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarım;

Yedi yıldır büyük bir onur ve şerefle sürdürdüğüm, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendinin yüksek müsaadeleri ile 17 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan ve Tek liste halinde gidilecek olan İl Kongremizde, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP Karabük İl Başkanlığı görevimi yıllardır büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız ve bu bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım, davamızda büyük emekleri olan sevgili Cenk Gedikoğlu kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asrı aşkın süredir devam eden bu kutlu yürüyüş yükselerek devam edecektir.

Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum davamın başta Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde Genel Merkezimizin ve Karabük Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumu gururla ifade ediyorum.

Bu kutlu davamızda gece gündüz mücadele ettiğimiz, başta Karabük Belediye Başkanımız, Ağabeyim Rafet Vergili olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, tüm teşkilat kademelerimize üyelerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunarım.” dedi.

MHP’DE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

Dün yapılan Merkez ilçe kongresi ile birlikte ilçe kongre takvimini tamamlayan MHP’de Ovacık’ta Nihat Kaya, Eflani’de Hüsnü Akın, Eskipazar’da Şaban Tutar, Yenice’de Eyüp Elieyioğlu, Safranbolu’da Erkan Canözü, Merkez ilçede Abdurrahman Meşe ile yola edilecek. İl Kongresi ise  17 Eylül tarihinde yapılacak. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin