Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 22:14 tarihinde yayınlandı
0

MHP İl Başkanı Yeniden Aday Olmayacak

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, yeniden Başkanlığa aday olmayacağını  ifade ederek,   önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl kongresinde görevini Başkan İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu’na bırakacağını açıkladı

7 Yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Karabük İl Başkanlığı görevini sürdüren Dr. Adem Kar, 17 Eylül’de yapılacak ve tek liste halinde gidilecek İl Kongresinde koltuğu, başkan vekili Cenk Gedikoğlu’na teslim edecek.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP İl Başkanı Adem Kar;

“Çok kıymetli Karabüklü hemşehrilerim ve Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarım;

Yedi yıldır büyük bir onur ve şerefle sürdürdüğüm, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendinin yüksek müsaadeleri ile 17 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan ve Tek liste halinde gidilecek olan İl Kongremizde, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP Karabük İl Başkanlığı görevimi yıllardır büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız ve bu bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım, davamızda büyük emekleri olan sevgili Cenk Gedikoğlu kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asrı aşkın süredir devam eden bu kutlu yürüyüş yükselerek devam edecektir.

Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum davamın başta Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde Genel Merkezimizin ve Karabük Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumu gururla ifade ediyorum.

Bu kutlu davamızda gece gündüz mücadele ettiğimiz, başta Karabük Belediye Başkanımız, Ağabeyim Rafet Vergili olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, tüm teşkilat kademelerimize üyelerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunarım.” dedi.

MHP’DE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

Dün yapılan Merkez ilçe kongresi ile birlikte ilçe kongre takvimini tamamlayan MHP’de Ovacık’ta Nihat Kaya, Eflani’de Hüsnü Akın, Eskipazar’da Şaban Tutar, Yenice’de Eyüp Elieyioğlu, Safranbolu’da Erkan Canözü, Merkez ilçede Abdurrahman Meşe ile yola edilecek. İl Kongresi ise  17 Eylül tarihinde yapılacak. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin