MHP Adayları 5000 Evler Platformuyla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mayıs, 2015 14:33 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP Adayları 5000 Evler Platformuyla Bir Araya Geldi

MHP Karabük Milletvekili adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, beraberinde Belediye Başkanı Rafet Vergili ile birlikte 5000 evler platformuyla bir araya geldi.
Mahallelerinin sorunlarını dile getirmek için mahalle halkı tarafından oluşturulan ve sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyen 5000 Evler platformu Perşembe pazarında MHP Milletvekili adayları ve Belediye başkanını konuk etti.
Toplanan kalabalığa hitaben konuşan MHP Karabük 1. Sıra Milletvekili adayı Durmuş Yalçın, “ Sorun hastanemiz niye kapandı diye. Eğer hastanede güçlendirilme yapılacaksa o yapılır. O yapılmıyor ise yenisi yapılır, mevcudu kapatırsınız. Biz buranın köy olmasına sizlerle birlikte izin vermeyeceğiz” dedi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, seçimlere sayılı günler kaldığını ancak verilen vaatlerin yerine getirilmediğini söyledi.
Karabük’ün bugüne kadar merkez sağ partilerini sürekli desteklediğini belirten Başkan Vergili, “12 yıldan bu tarafa mevcut hükümetin milletvekili adayları hep desteklenmiş. Bugüne kadar milletvekilleri mevcut hükümetten Ankara’ya gönderilerek mesaj ulaştırılmıştır. Ama ne oldu ben 2009 yılında belediye başkan adayı olduğum zaman insanlara bir şey anlatmak için yola çıktım Allah bize belediye başkanlığını nasip etti. Çünkü o günkü şartlara göre bizim kazanma şansımız çok azdı. Ben hastane kapanmayacak diyen arkadaşlara söylüyorum. Hastane kapanacak dediğimiz zaman hastane kapanmayacak diye pankart astılar. Bundan bir hafta önce oluşturduğunuz platforma geliyorlar sizinle masaya oturuyorlar. Onların buraya gelme yüzü var mıydı. Ben buradan söz veriyorum oluşturulan platformla ben 4 yıl boyunca istişare edeceğim. Ne gerekiyorsa 5000 Evlere yapacağım. Benim dönemimde 5000 Evlerin hiçbir eksikliği kalmayacak. 5000 Evlerde iktidar partisinin evlere kendi bayrağını asmaya hakkı var mı ? Ama görüyoruz ki 5000 Evlere giriyoruz sonuna kadar iktidar partisinin bayrakları ile donatılmış. Bunun için samimi olmamız gerekiyor. Ben, göreve geldiğim günden itibaren belediyenin içerine siyaseti hiç sokmadım. Hiçbir arkadaşımın işini siyasi olarak engellemedim. Ne gerekiyorsa onu yaptım, çünkü benim görevim çalışmak Karabük halkına hizmet etmek. Bir yıl önce buraya gelmişler, biz bu hastane kapanacak demişiz, onlar kapatılmayacak dediler. Şimdi de yıkacağız diyorlar. O gün kapattılar bugün de yıkacaklar. Benim sözlerimin hepsi geçerli, 5000 Evlere ne söz vermiş isem onların hepsini dört yıl içerisinde tek tek gerçekleştireceğim. Bizde sizden şunu bekliyoruz, Karabük belediye başkanlığının değişmesi ile birlikte Karabük’ün bütün ilçelerinde hizmet yarışı başladı. Sürekli belediye başkanı arkadaşlarımıza kaynak buluyorlar iş yaptırmaya çalışıyorlar. Yaptırsınlar ki, Karabük kazanıyor” dedi.
AKILARI BAŞINA GELİR
Başkan Vergili konuşmasını şu şekilde tamamladı “Bu seçimlerde bir tane milletvekili değiştiği anda, iktidarın aklı başına gelecek ve Karabük’te her şey değişecektir. Her şey baştan başlayacaktır. Şimdi yaptıkları bir propaganda var Karabük’ün plakası 78 bu seçimlerde yüzde 78 oy verirseniz Karabük’e tüm hizmetler gelir diyorlar. Hizmet oy ile mi geliyor ? Bir yıl önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerde Karabük Tayyip Beye yüzde 64 o verdi ne geldi Karabük’e ? Ben şunu söylemek istiyorum, ben Mehmet Ali Şahin Bey’den bugüne kadar ne istedi isem bana tamam dedi. Ben televizyonlar da teşekkür ettim. Arkamdan genel müdürlüklere talimat verdi yapmayın diye. İktidarın bir yüzü bu taraf, öbür yüzü bu taraf. Çünkü birileri burada başarılı olursa kendileri siyasi rant sağlayamaz, siyasi ikbal sağlayamaz. Yine Karabük’ten milletvekilliklerini alırla giderler, dört yıl boyunca Karabük’e hiçbir hizmet gelmez. Spor Vadisi projesi bu yıl tamamen programa alınıyor. Köprünün ihalesini yapıyoruz. Üst caddede bulunan asfaltsız yerlerimizi biliyorum, 5000 Evler’de asfaltsız hiçbir yer kalmayacak, kaldırımı yapılamış hiçbir yer kalmayacak” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin