Reklam
Reklam
mezarlikta silahli saldiri 4 yarali NwP8cVtc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Mezarlıkta silahlı saldırı: 4 yaralı

Samsun’da, Ramazan Bayramı öncesi mezar ziyareti yapan bir aileye silahlı atak düzenlendi. Olayda 2’si bayan 4 kişi yaralandı.

Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Göğceli Mezarlığı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ramazan Bayramı münasebetiyle mezar ziyaretine giden bir aileye silahlı hücum yapıldı. Olayda tıpkı aileden İbrahim Y., Erkan Y., Zöhre Y. ve Ceylan Y. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Birinci müdahalesi yapılan, karnından ve bacaklarından vurulan İbrahim Y. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanenin ağır bakım servisinde tedavi altına alınan İbrahim Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Silahlı saldırgan kaçarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
19a92ccd 4f9c 45c7 8cda 4b36d1472b51
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 14:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Başkan Çetinkaya: “Tüm Köprüler Bakıma Alınacak”

Karabük’te Kartaltepe Mahallesi’ni şehir merkezine bağlayan Şampiyon Elif Güneri Yaya Köprüsü’nde bulunan iki asansörün de hizmet dışı kalması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre köprüde bulunan asansörlerden biri uzun süredir arızalı olduğu için kullanılamıyordu. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı diğer asansörün de arızalanarak kapanmasıyla birlikte özellikle yaşlılar, engelliler, çocuklu aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar zor durumda kaldı.

Asansörlerin çalışmaması nedeniyle köprüyü kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, merdivenleri inip çıkmak zorunda kaldıklarını belirterek sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Çocuğuyla birlikte bir kamu kurumundaki randevusuna yetişmeye çalıştığını ifade eden bir anne, yaşadığı mağduriyeti dile getirerek, “Asansörler çalışmadığı için şimdi koşarak gitmek zorundayım. Çocukla birlikte koşarak yetişmek zorunda kaldım. Asansörlerin açılmasını talep ediyoruz. Mağdur olduk gerçekten…” sözleriyle sitem etti.

Mahalle sakinleri ise yaya köprüsündeki asansörlerin uzun süredir çeşitli arızalar nedeniyle zaman zaman hizmet veremediğini belirterek bakım ve onarım çalışmalarının hızlandırılmasını talep etti.

ASANSÖR TEPKİLERİNE BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN YANIT

Haberin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya konuya ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Çetinkaya, “Çok yakında tüm köprüler bakıma alınacak. Programı yapıldı, başlanacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’nın açıklaması, asansörlerin yanı sıra şehir genelindeki yaya köprülerinde kapsamlı bakım çalışmalarının başlayacağı şeklinde değerlendirilirken, vatandaşlar özellikle Şampiyon Elif Güneri Yaya Köprüsü’ndeki asansörlerin en kısa sürede yeniden hizmete açılmasını beklediklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin