Reklam
Reklam
mezarlikta cikan yangin ormana sicramadan sonduruldu M5RjhPPi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Mezarlıkta çıkan yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Bolu’nun Mengen ilçesinde mezarlıkta paklık yapan vatandaşlar, topladıkları çalı ve kuru otları yaktı. Mezarlığın tamamına yayılan alevler, ormana sıçramadan gruplar tarafından söndürüldü.

Yangın, Mengen ilçesine bağlı Arak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy mezarlığındaki çalı ve otları temizlemek için köydeki vatandaşlar bir ortaya geldi. Yapılan çalışma sonucu mezarlık temizlendi. Vatandaşlar tarafından bir ortaya toplanan çalı ve otlar yakıldı. Ateşin kuru otlara sıçramasıyla yangın çıktı. Çıkan yangın geniş bir alana yayıldı. Vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine köye itfaiye ve orman işletme müdürlüğüne bağlı arazözler sevk edildi. Yangın kısa müddet içerisinde ormanlık alana sıçramadan denetim altına alındı. Gruplar tarafından yerde soğutma çalışması yapıldı. Yanan alan dronla havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin