blank
Nurettin Acar tarafından
18 Eylül, 2020 13:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mezarlıkta çıkan yangın korkuttu

Karabük’te, mezarlıkta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından evlere sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Yeşil Mahallesi Mescidi Aksa Sokak’ta bulunan mezarlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri, Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verirken, olay yerine Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevlere 4 itfaiye, 1 arazöz ve bir su tankerinin müdahale müdahale ederken, alevler evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın nedeniyle elektrik kurumu tarafından da bölgedeki elektrikler kontrol amaçlı kesilirken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

blank
blank
Haber Merkezi tarafından
21 Ocak, 2025 13:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zafer Partisi’nden Özdağ’a Destek

Zafer Partisi Karabük İl Başkanı Sami Tokan, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik başlatılan soruşturma ve gözaltı işlemlerine tepki gösterdi.

Özdağ’ın 19 Ocak 2025’teki “Zafer Partisi İl Başkanları Çalıştayı”ndaki kapanış konuşmasında yaptığı eleştirilerin hedef alındığını belirten Tokan,  Cumhurbaşkanının avukatlarının başvurusu sonucu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Özdağ’ın aynı gün akşam saatlerinde Ankara’da yemek yerken gözaltına alındığını söyledi.

İl Başkanı Sami Tokan, geceyi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde uygun olmayan koşullarda geçiren Özdağ’ın avukatlarıyla görüşmesinin engellendiğini ve dosyasının hala ele alınmadığını vurguladı. Tokan, “Bu durum, tıpkı geçmişte yaşanan Ergenekon süreci gibi, siyasi baskılarla şekillendirilen bir operasyonun başlangıcını işaret ediyor. Ümit Özdağ’ın yanındayız ve haklı davamızda bizi susturmak için tutuklama işlemi yaparlarsa hepimizi tutuklasınlar” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Karabük İl Başkanı Sami Tokan, Genel Başkanlarının serbest bırakılana kadar tüm teşkilatlarının dimdik ayakta olacağını ve bu süreçte hiçbir şekilde geri adım atılmayacağını söyledi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.