Mezarlığın Duvarında Ölü Bulundu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Mezarlığın Duvarında Ölü Bulundu

Safranbolu ilçesinde mezarlığın duvarının kenarında çöpçüler tarafından erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, belediyeye ait çöp kamyonun çöpleri boşlatmak için çöplüğe gittiği sırada Safranbolu mezarlığının duvarının kenarında yerde yatan bir şahsa rastladı. Temizlik görevlileri kamyonu durdurarak yerde şahsın cansız bir şekilde yattığını fark etmesi üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Bunun üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, yaptıkları ilk incelemede şahsın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri bölgeyi şeritle çevirerek kontrol altına aldıktan sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemede ölen şahsın İsmail Çakır (59) isimli bir vatandaş olduğunu tespit etti. Bu sırada Çakır’ın çalan telefonuna cevap veren polis memuru, İsmail Çakır’ın bir rahatsızlık geçirdiğini ve arayan kişiye karakola gelmesini istedi. İlk belirlemelere göre Çakır’ın kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde duran Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çakır’ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi üzerine Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin