Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Metrelerce sürüklendi, geride ayakkabısı ve kasketi kaldı

Trabzon’un Maçka ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Trabzon-Gümüşhane karayolunun Maçka ilçesi Mataracı mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, Karayolunda seyir halindeki Y.E. idaresindeki 03 EZ 781 plakalı araba, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Yılmaz’a (89) çarptı. Çarpmanın tesiriyle yaşlı adam metrelerce sürüklenirken, kazayı gören etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine sıhhat ve polis takımları sevk edilirken, sıhhat takımları tarafından yapılan birinci müdahalede yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Şoför Y.E. gözaltına alınırken, karayolunda ulaşım tek şeritten denetimli olarak sağlandı. Olay yeri inceleme takımlarının çalışmasının akabinde yaşlı adamdan geriye ayakkabısı ve kasketi kaldı. Cenazesi ise otopsi süreçleri için Trabzon İsimli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

“Araç sol şeritten son hız geliyormuş”

Kazada hayatını kaybeden Ali Yılmaz’ın yeğeni Kenan Öztürk, karayolunda tedbir alınması için müracaat bulunduklarını belirterek “Kaza anında burada değildik olayı duyunca geldik. Dayımın karşıda meskeni var. Yaya geçidinden geçiyordu. Yolu denetim ederek geçme alışkanlığı vardı. Araç sol şeritten son hız geliyormuş. Dayım onu görmediği için tahminen yola atak yapıyor. Burası bir yaya geçidi. Araçların suratlarını azaltmaları gerekir. Buradan geçen bir çocukta olabilir. Araç bu kurallara uymuyor. Dayım atak yapınca araç dayıma çarpıyor. Araç onu sürüklüyor. Kazalarının olmaması için tekraren müracaatlarımız var. Burada ışık olması gerekiyor. İlgililerinden yardım bekliyoruz. Yarın kaza olmasın. Bunun tedbirinin alınması gerekiyor” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin