Reklam
Reklam

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 14:45 tarihinde yayınlandı
0

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden vatandaşlara sağanak yağış uyarısı yapılarak dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; “Akşam saatlerinden sonra batı bölgelerimizde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz’de kuvvetli (20-50mm)olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek (Ani sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar v.) olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin