Meteoroloji'den İkinci Uyarı! - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 13:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Meteoroloji’den İkinci Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 08.04.2015 gün ve 110 sayılı Meteorolojik Uyarısında;
Batı Karadeniz Bölgesinde 09.04.2015 Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren rüzgârın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 yer yer 9 (50-75 yer yer 90 km/s)kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmekte olup;
Olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, kara ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmaları gibi olumsuzlukları beraberinde getirebileceğinden vatandaşlarımızın tedbirli olmaları hususlarını;
Kamuoyuna arz ederiz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100da refuje carpan cip yatakla atti 4 yarali EDafpPJn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

D100’da refüje çarpan cip yatakla attı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda cipin refüje çarptıktan sonra takla attığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazazedelere çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı otomobil de refüje çıktı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğukan A. yönetimindeki 34 GNH 968 plakalı Peugeot marka cip, yağışın etkili olduğu yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ayça A., Gökçe Ece A. ve Nil A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücüsü öğrenilemeyen 34 SH 066 plakalı Toyota marka otomobil de kaza yapan ciptekilere çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yapması neticesinde refüje çarptı. İkinci kazada yaralanan olmadı. Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü, “Kazayı gördüm, gördüğüm an ayağımı frene attım. Duramayınca da refüje çıktım. Allah’tan bir şey yok, sadece lastiğim patladı” dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin