METEOROLJİDEN SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2020 11:33 tarihinde yayınlandı
0
0

METEOROLJİDEN SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Cuma) aksam saatlerinden itibaren ülkemizin kuzeybatısında görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yârin (Cumartesi) aksam saatlerine kadar Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu ve Bartın çevreleri ile Kastamonu’nun bati kıyı (Pınarbaşı, Cide, Doğanyurt, İnebolu), Karabük’ün kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli (30-60 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karsı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda kar yagisi etkili oluyor 2UjCnp7d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da kar yağışı etkili oluyor

Çorum’un Alaca ilçesinde kar yağışı etkili oluyor. Kar sebebiyle bazı sürücüler yolda kalırken, ekipler küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum’un Alaca ilçesinde hava sıcaklığının yüksek rakımlı bölgelerde sıfırın altına düşmesinin ardından kar yağışı etkili olmaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle bazı ağır tonajlı araçlar yollarda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri ise kar yağışının ardından küreme çalışması başlattı.

Kar yağışının gece boyunca bölgede etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin