Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 16:16 tarihinde yayınlandı
0

Meslek Lisesi Önündeki Trafik Yoğunluğu Dikkat Çekiyor

Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hemen önünde düzenlenen ve kısa bir süre önce hizmete alınan dönel kavşakta tehlike çanları çalıyor.

Kamuoyunda eski adıyla Karabük Endüstri Meslek Lisesi olarak bilinen okulun önünden hastaneye giden yol ile Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor.

Yaklaşık 1000 dolayında öğrencisi bulunan lisenin hemen ön tarafında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluktan tedirgin olan veliler, Birlik Medya’ya yaptığı değerlendirmede “Okul giriş ve çıkışlarındaki yoğunluğun dışında öğle aralarında da çocukların dışarı çıkmasıyla bu alandaki trafik ve yaya yoğunluğu had safhaya ulaşıyor. Üzücü bir olayın yaşanmasından endişe ediyoruz. Yol kenarlarında park eden araçlar trafik yoğunluğunun artmasına neden oluyor” şeklinde değerlendirmede bulundular.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mayıs, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin