Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 16:16 tarihinde yayınlandı
0

Meslek Lisesi Önündeki Trafik Yoğunluğu Dikkat Çekiyor

Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hemen önünde düzenlenen ve kısa bir süre önce hizmete alınan dönel kavşakta tehlike çanları çalıyor.

Kamuoyunda eski adıyla Karabük Endüstri Meslek Lisesi olarak bilinen okulun önünden hastaneye giden yol ile Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor.

Yaklaşık 1000 dolayında öğrencisi bulunan lisenin hemen ön tarafında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluktan tedirgin olan veliler, Birlik Medya’ya yaptığı değerlendirmede “Okul giriş ve çıkışlarındaki yoğunluğun dışında öğle aralarında da çocukların dışarı çıkmasıyla bu alandaki trafik ve yaya yoğunluğu had safhaya ulaşıyor. Üzücü bir olayın yaşanmasından endişe ediyoruz. Yol kenarlarında park eden araçlar trafik yoğunluğunun artmasına neden oluyor” şeklinde değerlendirmede bulundular.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin