Meslek Lisesi Önündeki Trafik Yoğunluğu Dikkat Çekiyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 16:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Meslek Lisesi Önündeki Trafik Yoğunluğu Dikkat Çekiyor

Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hemen önünde düzenlenen ve kısa bir süre önce hizmete alınan dönel kavşakta tehlike çanları çalıyor.

Kamuoyunda eski adıyla Karabük Endüstri Meslek Lisesi olarak bilinen okulun önünden hastaneye giden yol ile Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor.

Yaklaşık 1000 dolayında öğrencisi bulunan lisenin hemen ön tarafında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluktan tedirgin olan veliler, Birlik Medya’ya yaptığı değerlendirmede “Okul giriş ve çıkışlarındaki yoğunluğun dışında öğle aralarında da çocukların dışarı çıkmasıyla bu alandaki trafik ve yaya yoğunluğu had safhaya ulaşıyor. Üzücü bir olayın yaşanmasından endişe ediyoruz. Yol kenarlarında park eden araçlar trafik yoğunluğunun artmasına neden oluyor” şeklinde değerlendirmede bulundular.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin