Reklam
Reklam

Meslek Lisesi Önündeki Trafik Yoğunluğu Dikkat Çekiyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 16:16 tarihinde yayınlandı
0

Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hemen önünde düzenlenen ve kısa bir süre önce hizmete alınan dönel kavşakta tehlike çanları çalıyor.

Kamuoyunda eski adıyla Karabük Endüstri Meslek Lisesi olarak bilinen okulun önünden hastaneye giden yol ile Esentepe mahallesine çıkan yolun yer aldığı dönel kavşakta trafik yoğunluğun yanı sıra yol kenarlarına park edilen araçlar adeta kazaya davetiye çıkıyor.

Yaklaşık 1000 dolayında öğrencisi bulunan lisenin hemen ön tarafında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluktan tedirgin olan veliler, Birlik Medya’ya yaptığı değerlendirmede “Okul giriş ve çıkışlarındaki yoğunluğun dışında öğle aralarında da çocukların dışarı çıkmasıyla bu alandaki trafik ve yaya yoğunluğu had safhaya ulaşıyor. Üzücü bir olayın yaşanmasından endişe ediyoruz. Yol kenarlarında park eden araçlar trafik yoğunluğunun artmasına neden oluyor” şeklinde değerlendirmede bulundular.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin