(Haber Merkezi) Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı
Alanı öğrencilerinin sıfır atık projesi altında atıl haldeki palet ve sac parçalarından yaptığı
köpek kulübeleri kentin farklı yerlerine yerleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından sıfır atık projesi
bünyesinde üretimlerine devam ediyor. Öğrenciler Karayolları Bölge Müdürlüğü ile İl Emniyet
Müdürlüğünde atıl durumda bulunan paletlerden ve oluklu sac parçalarından köpek
kulübeleri üretimi gerçekleştirdi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Sokak Canları Yalnız
Değil" projesiyle İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatına teslim edilen köpek kulübeleri kentin farklı
yerlerine yerleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, köpek evlerinin üretiminde emeği geçen lise
idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve emniyet personeline teşekkür etti.


Meslek Lisesi Öğrencileri Can Dostları Unutmadı
Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu
Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.
Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.
Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.
Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.


