Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 14:24 tarihinde yayınlandı
0

MESCİER D.Ç’de Çalışanlara %34 Ara Zam Yapıldı

MESCİER D.Ç’de çalışan 600 işçiye  %34 ara zam yapılarak, maaşlarında iyileştirme yapıldı.

MESCİER D.Ç çalışanlarına sağlanan ücret iyileştirmesi ile ilgili  Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada;  “Yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı toplumun her kesiminde kendini en ağır şekilde gösteriyor. Maalesef ülkemiz bir darboğazdan geçiyor. Çalışanları hayat pahalılığının altında ezdirmemek için şartların elverdiği ölçüde üyelerimizi korumaya çalışıyoruz. Bugün de Mescier D.Ç. Sahiplerinden Sayın Mehmet Mescier ile yaptığımız görüşmeleri sonuçlandırdık. Sayın Mescier’in sağduyulu davranışı ile buradaki üyelerimizin ücretlerinde de asgari ücret artışı oranında %34 iyileştirme yapılmıştır. Sayın Mehmet Mescier’e teşekkür ederken, çalışanlara da hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.

Bölgede yetkili olduğumuz birçok Demir Çelik şirketlerinden %34’lük bir ara iyileştirme almaya devam ederken, önümüzdeki günlerde de Kardemir A.Ş. Yönetimi tarafından da aynı yöndeki talebimizin olumlu sonuçlanmasını umut ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin