Reklam
Reklam
66c5def6a6c2f jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Ağustos, 2024 15:35 tarihinde yayınlandı
0

Mesai arkadaşları Başkan Köse’nin doğum gününü kutladı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye mesai arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Safranbolu Belediyesi Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Belediye binası başkanlık makam katında gerçekleşen doğum günü kutlaması ile karşılaşan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse mesai arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz karşısında mutlu anlar yaşadı. Dilek tutarak mumları üfleyen Başkan Köse şu ifadeleri kullandı ‘’Safranbolu’yu çok daha ileri noktalara taşımak için gösterdikleri gayretten ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle bu yolu yürümek benim için çok keyifli. Doğum günüm dolayısı ile yapmış olduğunuz sürpriz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin