Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Nisan, 2016 15:55 tarihinde yayınlandı
0

Mermer Mahallesinde Trafik Sorunu Son Buluyor

Sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Mermer Mahallesi kavşağında kazaları önleyebilmek için çalışma başlatılıyor.

Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Vekili İdris Örenbaşı ve Şenol Telli ile birlikte İlçe Kaymakamı Hülya Yavuz’ u makamında ziyaret ederek, Mermer Mahallesi kavşağında meydana gelen ölümcül trafik kazalarını önleyebilmek amacıyla başlatılacak olan sinyalizasyon ve trafik ışıklandırması çalışmaları için toplantı yaparken,  önümüzdeki hafta başlayacak olan çalışmalar için yerinde incelemelerde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin