Para Politikası Kurulu (Kurul) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar verdi (İHA)
Para Politikası Kurulu (Kurul) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar verdi (İHA)
Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin refüje ve aydınlatma direğine çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 06.30 sıralarında Karabük-Kastamonu kara yolu Bostanbükü köyü mevkisinde meydana geldi. Kastamonu yönüne seyir halinde olan Recep Çelebi yönetimindeki 34 VR 6848 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje, ardından refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçta sıkışan yaralılar ekiplerin müdahalesiyle çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Ayşe Çelebi’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Recep Çelebi ile yolcular Hasan Çelebi ve Hamit Akgün, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayşe Çelebi’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.