Bolu’da Yedigöller Milli Parkı yolunda kontrolden çıkan bir otomobil menfeze yuvarlandı. Aracın içinden yara almadan kurtulan 4 kişinin otomobili bırakarak otostopla şehir merkezine gittikleri iddia edildi.
Kaza, Yedigöller Milli Parkı yolunda şehir merkezi istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 CAR 252 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, menfezden aşağı yuvarlandı. Araç içerisinden yara almadan kurtulan 4 kişinin aracı kaza yerinde bırakarak, otostopla şehir merkezine gittikleri iddia edildi. Otomobilde maddi hasar meydana geldi.


Menfeze yuvarlanan otomobilden yaralanmadan çıktılar, aracı terk edip gittiler
Alaplı’lı Alperen Atar dünya şampiyonu oldu
Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyü’nden milli sporcu Alperen Atar, uluslararası arenada elde ettiği büyük başarıyla 86 kilogram kategorisinde dünya şampiyonu oldu.
Dünya şampiyonluğuna uzanan performansıyla Türk bayrağını göndere çektiren ve İstiklal Marşı’nı tüm dünyaya dinleten Alperen Atar, hem ülkesine hem de memleketi Alaplı’ya büyük gurur yaşattı.
Uzun yılların emeği, disiplinli çalışması ve azmiyle zirveye ulaşan genç sporcu, elde ettiği bu önemli başarıyla Türk güreşine adını altın harflerle yazdırdı. Aslen Alaplı’nın Çatak Köyü’nden olan Atar, dünya şampiyonluğu ile spor camiasının takdirini topladı.
Atar’ın başarısı, başta ailesi ve yakın çevresi olmak üzere Alaplı’da büyük sevinçle karşılandı. Çatak Köyü sakinleri ve spor severler, genç şampiyonun elde ettiği tarihi başarıyı gururla kutladı.
Alperen Atar, daha önce de Sivas’ta düzenlenen U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde ederek milli takıma seçilmiş ve uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanmıştı.

