Melen Deresi’nde mahmuz çalışmaları yerinde incelendi
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Melen Deresi’nde devam eden mahmuz yapım çalışmaları yerinde incelendi. Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Akç
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Melen Deresi’nde yürütülen mahmuz yapım çalışmaları yerinde incelendi. Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Melenağzı Köyü'nde devam eden projeyi denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firma Şantiye Şefi Recep Tokat ile görüşen Kaymakam Uzan, faaliyetlerin bölge güvenliği ve çevresel düzenlemeler açısından büyük önem taşıdığını belirtti. İncelemelerin ardından köy sakinleriyle de bir araya gelen Uzan, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.
Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.
