Mehmet Yüksel: “Karabük’ün her kesimine ihtiyacım var”  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Mehmet Yüksel: “Karabük’ün her kesimine ihtiyacım var” 

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel, projelerinin bulunduğunu ve bunları faaliyete geçirmesi için Karabük’ün her kesimine ihtiyacı olduğunu söyledi.
Kardemir Karabükspor’da 5 Ekim’de eski kulüp başkanı Sedat Namal, istifa ettiğini açıklamış ve görevini asbaşkanlardan Mehmet Yüksel’in devam ettireceği bildirilmişti. Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Muzaffer Dereli ve yönetimi de yeni başkan Yüksel ve yönetim kuruluna destek ziyaretinde bulundu.
Çamlık Antrenman Sahası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Yüksel, Karabükspor’a bundan sonra başkan olarak devam edeceğini ve Ankara’dan gelen misafirlerinin Karabük’ün ve Karabükspor’un yanında olduklarını belirterek, “Hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep beraber birlik olup Karabükspor’u nasıl canlandırabiliriz, daha iyi durumlara nasıl getirebiliriz diye çalışacağız. Ben buraya yüreğimi koydum. İnşallah Karabükspor’u layık olduğu yerlere getireceğiz” dedi.
“BİZE NEFES LAZIM”
Başkan Yüksel, KARDEMİR tarafından kesilen binde 2’ler için kulüp yönetimi olarak haklarını savunacaklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Binde 2’lerin neden kesildiğini öğrenmeye çalışacağız. Binde 2’leri geri alabilirsek, almaya da çalışacağız. Bize nefes lazım. Binde 2’ler ciddi anlamda nefes sağlıyordu. Kulübün gideri var. Geçmiş bizi bağlamıyor. Ben yeni yönetimden sorumluyum. Geçmişi adalet yerine getirecektir, sorgulayacak ve araştıracaktır. Herkesten destek istiyorum, herkesi birleştirmek istiyorum.”
“KARABÜK’ÜN HER KESİMİNE İHTİYACIM VAR”
‘Projelerim var, inşallah bunları hayata geçireceğim’ diyen Yüksel, “Hayata geçirirken de sizlere, Karabük’ün her kesimine ihtiyacım var. Ben kimsenin adamı değilim. Karabük sevdalısıyım, Kardemir Karabükspor sevdalısıyım” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede heyelani temizleyen is makinesi 2 heyelandan son anda kurtuldu ynM3VeP8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de heyelanı temizleyen iş makinesi 2. heyelandan son anda kurtuldu

Rize’de heyelanlı alanı temizleyen iş makinesi yeniden gelen heyelandan son anda kurtuldu. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile anbean kaydedildi.

Rize’nin Hemşin ilçesine bağlı Kantarlı köyünde etkili olan heyelan sonrası, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından bölgede temizlik ve yol açma çalışması başlatıldı. Çalışmaların sürdüğü esnada, heyelan sahasına yakın bir noktada yeni bir toprak kayması meydana geldi. Göçük sırasında görev başında bulunan iş makinesi operatörü, tehlikeyi fark ederek geri geri giderek iş makinesini bölgeden uzaklaştırdı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin