Reklam
Reklam
678f7475447de
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Ocak, 2025 13:18 tarihinde yayınlandı
0

Medya ve Siyaset İş Birliği Güçleniyor

Karabük Birlik Medya, İl Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı’yla bir araya geldi.

Karabük Birlik Medya ziyareti, Karabük’ün gelişiminde medya ve siyaset ilişkilerinin önemini bir kez daha ortaya koyarken, uyumlu çalışmaların şehrin geleceği adına umut verici olduğunun bir göstergesi oldu. Birlik Medya’nın, hem yerel yönetimler hem de siyasi temsilcilerle güçlü ilişkiler kurarak Karabük için yürütülen her projeye destek vermeye devam edeceği bir kez daha teyit edildi.

Birlik Medya’dan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Birlik Medya Yöneticileri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Ak Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Karabük Milletvekilleri Cem Sahin ve Ali Keskinkılıç da hazır bulunarak yapılan çalışmalara dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

KARABÜK’ÜN GELECEĞİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU

Karabük Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme, sıcak ve samimi bir sohbet ortamında yapıldı. İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı düzeyindeki çalışmaların geniş bir çerçevede ele alındığı toplantıda, Karabük’ün geleceği için iş birliğinin önemi bir kez daha vurgulandı. Görüşme sırasında, şehrin kalkınması için gerçekleştirilen projelerin kamuoyuna aktarılmasında Birlik Medya’nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceği ifade edildi.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMA MESAJI

Karabük Birlik Medya Yöneticilerinden Şafak Zeki Akca, Sedat Karaoğlu ve Okan Küçük ’ün katıldığı ziyarette, Karabük’teki siyaset ve yerel yönetim unsurları arasında sağlanan uyumun, şehrin gelişimi açısından büyük bir avantaj olduğu dile getirildi. İl Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanının bu uyumu sürdürmek ve daha da güçlendirmek için attığı adımların önemli olduğu belirtildi. Ziyarette ayrıca, yapılan saha çalışmaları ve Karabük’ün projelerinin merkezi idare ile olan ilişkilerde daha da ileri taşınması adına yeni hedefler masaya yatırıldı.

BİRLİK MEDYA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Birlik Medya Yöneticileri, Karabük’te genç, aktif ve başarılı bir Belediye Başkanı olarak görev yapan Sayın Özkan Çetinkaya’ya misafirperverliği için teşekkür etti. Ak Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt’ın teşkilatı büyüten ve başarıyla temsil eden çalışmaları ile geniş katılımlı bir kongrede yeniden seçilmesinin önemine dikkat çekildi. Aynı şekilde, Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın hem sahada hem de Ankara’da gerçekleştirdikleri yoğun mesai ile Karabük’ün projelerine verdikleri katkıların altı çizildi.

KARABÜK BİRLİK MEDYA’NIN TARAFSIZ HABERCİLİK ANLAYIŞI TAKDİR GÖRDÜ

Karabük Birlik Medya yöneticileri, bu ziyaretin yalnızca medya ile siyaset arasındaki iş birliğini güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda Karabük’ün kalkınmasına katkı sağlayacak projelerde ortak hareket etme iradesini daha da pekiştirdiğini ifade etti. Görüşmede, Birlik Medya’nın doğru ve tarafsız habercilik anlayışı takdir görürken, şehrin gelişiminde oynadığı etkin rol vurgulandı.

Ziyaret, uzun soluklu sohbet ve değerlendirmelerin ardından toplu fotoğraf çekiminin yapılmasıyla son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin