Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 11:30 tarihinde yayınlandı
0

MEDİKAR’dan Depremzedelere Destek

Kurulduğundan beri A Kalite sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştıran, bölgemizin yüz akı ve Türkiye’de öncü hastanelerden olan Karabük Özel Medikar Hastanesi, Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem felaketine kayıtsız kalmadı.

Karabük Özel Medikar Hastanesi’nin afet bölgesindeki depremzedelere destek olmak için hazırlattığı yardım tırı afet bölgesindeki depremzedelere ulaşmak üzere yola çıktı.

Yöremizin Hayırsever Sanayicisi ve Medikar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Medikar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç, Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin , Medikar Hastanesinin bir kısım personelinin katılımıyla yapılan hayır dualarının ardından yardım tırı afet bölgesindeki depremzedelere ulaşmak üzere yola çıktı. Hayır duasına Karabük Valisi Fuat Gürel ve bazı daire müdürleri de katıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama da ;

“ÇOK  ÜZGÜNÜZ!

KARABÜK ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ OLARAK YANINIZDAYIZ!

Deprem felaketinin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için , yardım tırımız yola çıktı.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yakınlarına başsağlığı , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun” denildi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin