Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2016 13:32 tarihinde yayınlandı
0

MEDİKAR’da  Yeni Kan Alma Birimi Hizmete Girdi

Karabük Medikar Hastanesi;  bünyesine işini kolaylaştıran, konforlarını ve memnuniyetlerini artıran yeni bir birim daha kattı.

“Her Şey İnsan İçin”  şuuru ile çalıştıklarını belirten Hastane  Genel Müdürü ve Başhekimi  Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu “ Medikar Hastanesinin verdiği hizmetlerle Karabük ve Batı Karadeniz bölgesinde güvenilir bir marka değeri olarak sağlık alanında başarıyla yoluna devam etmektedir, bundan sonra da yoluna aynı anlayışla devam edecektir. Her geçen gün hastanemizin değişik bölümlerinde çağımıza uygun modern birimler açıyoruz. Daha evvel değişik kastlarda bulunan kan alma birimlerimizi tek bir yerde toplayıp, modern cihazlarla donatılmış bir kan alma ünitesi oluşturduk. Aynı anda bir çok kişi beklemeden kan alma birimimizden yararlanabiliyorlar” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin