MEDİKAR Hastanesi Psikiyatri Alanında Marka Olma Hedefinde - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 14:16 tarihinde yayınlandı
0
0

MEDİKAR Hastanesi Psikiyatri Alanında Marka Olma Hedefinde

Hizmete girdiği günden buyana başta Karabük olmak üzere, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Çankırı olmak üzere çevre illere A plus kalitesinde hizmet veren bölgenin en büyük özel hastanesi olan Özel MEDİKAR Hastanesi’n alanında uzman Psikiyatri Dr. Mustafa Tatlı’yı bünyesine katarak, psikiyatri alanında Karabük’ü marka haline getirme hedefinde.
Özel MEDİKAR Hastanesine yeni atanan Genel Müdür ve Başhekimi Op. Dr Ziya Boyacıoğlu’nun göreve başlaması ile birlikte hastanenin hizmet kalitesini daha ileriye getirmek Karabük ve bölge halkına kaliteli verimli hizmeti sunma adına atılımlarını sürdürüyor.
Boyacıoğlu, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi’nin psikiyatri alanında Türkiye’de marka ve referans hastanesi olmaya aday olduğunu söyleyerek, “ MEDİKAR Hastanesi bünyesinde kurulan kapalı psikiyatri servisi Türkiye’de hiçbir özel hastanede olmaması nedeniyle sağlık camiası tarafından ilgi odağı haline gelmeye başladı. Ekonomik ve ortam şartlarının hem Özel hem de Devlet hastaneleri adına uygulanması ve servisin hazır hale getirilmesi çok zor. Türkiye’de böylesi bir servis bence ilk. Özel donanımlı odalarda kurulan bu servis ile bölge ve Türkiye’nin birçok yerinden psikiyatri hastaları için çekim merkezi haline geleceğine eminiz. Bu kapsamda alanında tecrübeli olan psikiyatri doktorumuz Mustafa Tatlı MEDİKAR ailesine katılarak Karabük ve bölge halkımıza hizmet verecek. Mustafa Tatlı hocamızın MEDİKAR ailesine katılmasından ve bölge halkının faydalanması adına Hastane yönetimi olarak 2 ay ücretsiz muayene yapma kararı aldık” dedi.
2007 -2011 yılları arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin çeşitli kliniklerinde görev yapan ve son olarak mecburi görev yeri olan Bartın Devlet Hastanesi’nde hizmet veren Psikiyatri uzmanı Dr. Mustafa Tatlı ise, hedefinin psikiyatride Karabük’ü ve Özel MEDİKAR Hastanesini marka haline getirmek olduğunu söyledi.
Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi içersinde kurulan kapalı psikiyatri servisini görünce çok şaşırdığını ve hayran kaldığını ifade eden Tatlı, “ Psikiyatri bölümünü ciddiye alarak hazırlanmış bir bölüm var. Düşünülerek kurulmuş bir bölüm. Türkiye’de hiçbir özel hastanede olmayan böylesi psikiyatri hastalarına uygun özel donanımlı odalar kurulmuş olması beni çok etkiledi” dedi.
Amacının MEDİKAR Hastanesini psikiyatri alanında marka haline getirmek olduğunu da belirten Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Tatlı, “ Hem Karabük özelinde hem de bölgede MEDİKAR Hastanesini marka haline getirme hedefim var. Türkiye’de psikiyatri alanında Doğu Avrupa ve Ortadoğu’nun en önemli hastanelerinden biri olan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde hatırı sayılı hocalardan eğitim aldım. Oradaki referans gücünü kendi tecrübelerimle buraya aktarmak istiyorum. Psikiyatride Karabük’ü ve Özel MEDİKAR Hastanesini marka haline getirmek istiyoruz. Çocuklar ve yetişkinler üzerinde ciddi çalışmalarım var. Özellikle 5 yaş ve üzeri için eğitim aldım” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin