karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Haber Merkezi tarafından
21 Şubat, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Medikar Hastanesi Gelişmiş Sağlık Hizmetleriyle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Halk arasında göz çizdirme olarak bilinen Excimer Lazer Tedavisi ile gözlük veya kontakt lenslerinizden kurtulabilirsiniz.

Net Görüşe Adım Atın!

Son yıllarda, lazer göz ameliyatları modern tıbbın sunduğu güvenilir çözümlerden biri haline geldi. Elbette ki uzman sağlık kuruluşlarında gerçekleştiğinde başarılı sonuçlar ortaya çıkıyor. Lazer göz ameliyatlarının başarısı; teknolojik altyapı, hekim deneyimi ve hijyen koşulları ile doğrudan ilişkilidir. Medikar Hastanesinde, tüm süreçler hasta güvenliği ve tedavi başarısı önceliğiyle yürütülüyor.

Medikar Hastanesi; ileri teknolojiye sahip altyapısı ve uzman göz doktorları ile hastalarına konforlu, güvenli ve etkili bir tedavi süreci sunmak için Excimer Lazer Teknolojisini uyguluyor. 

Lazer Göz Tedavisi Kimler İçin Uygundur ?

Lazer tedavisi; 18 yaş ve üzeri, göz numarası sabitlenmiş ve Kornea yapısı uygun olan hastalar için ideal bir seçenektir. Ancak her bireyin göz yapısı farklı olduğundan, kişiye özel detaylı ön muayene süreci uygulanmaktadır.

Excimer Lazer Göz Tedavisi öncesinde detaylı bir göz muayenesi yapılması operasyonun en önemli aşamasıdır. Bu muayene, hastanın göz yapısının lazer tedavisine uygun olup olmadığını belirlemek için gerçekleştirilir. Kişiye özel bir tedavi planı ile başarılı ve güvenli operasyonlar gerçekleşir.

Excimer Lazer Tedavisinin Göz Lazeri Ameliyatlarında Rolü Nedir ?

Excimer Lazer; Miyopi, Hipermetropi ve Astigmatizma gibi görme kusurlarını düzeltmek için kullanılan en gelişmiş lazer teknolojilerinden biridir. Kornea dokusuna hassas bir şekilde şekil vererek gözlük ve lens ihtiyacını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Kesin ve güvenli sonuçlar sağlar.

Korneaya mikron seviyesinde hassasiyetle müdahale eder.

Ağrısız bir işlemdir. İşlem sırasında ağrı hissedilmez, iyileşme süreci hızlıdır.

Kişiye özel tedavi uygulanır. Göz yapısına özel ölçümlerle en uygun tedavi planlanır.

Kalıcıdır. Göz numarası sabit kalan kişilerde kalıcı sonuçlar sağlar.

Karabük’ün öncü sağlık kuruluşlarından biri olan Medikar Hastanesi, deneyimli göz doktorları tarafından ileri teknoloji Excimer Lazer Göz Tedavisi ile yüksek başarı oranı ve hasta memnuniyetiyle öne çıkıyor. Steril ameliyathane ortamı ile hasta güvenliğini en üst seviyede tutuyor. Ameliyat öncesi ve sonrası kapsamlı takip programı ile tedavi süreci hekimler tarafından yakından izleniyor, hastalara en iyi sonuçlar sunuluyor.

Daha net bir görüş ve sağlıklı gözler için Medikar Hastanesi güvencesiyle lazer göz tedavisini deneyimleyin !

📞 Detaylı bilgi ve randevu için: 444 70 78

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin