blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yılını kutladı

Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen sıhhat kuruluşlarından Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yılını kutladı.
Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yıl dönümünü özel bir aktiflikle kutladı. Programda sıhhat çalışanları, hastane yöneticileri ve tabipler bir ortaya geldi. Hastane Genel Müdürü Tuğba Altın, Medical Park Karadeniz Hastanesi’nin 10 yıldır bölge halkına kaliteli sıhhat hizmeti sunduğunu belirterek, “10 yıl evvel, Karadeniz Bölgesi’ne kaliteli sıhhat hizmetlerini sunma emeliyle yola çıktık. Geçen on yıl boyunca, hastanemiz büyüdü, gelişti ve pek çok muvaffakiyete imza attı. Bu muvaffakiyetlerin ardında yatan en kıymetli faktör, hiç elbet siz pahalı çalışma arkadaşlarımın özverili çalışmaları ve çabalarıdır. Sizlerin emeği, hastanemizi bugün bulunduğu noktaya taşıyan en büyük güçtür. Bu süreçte binlerce hastaya şifa dağıttık, yüzlerce hayat kurtardık ve sıhhat kesiminde örnek gösterilen bir kurum olduk. Bu başarılarımızın ardında, hasta memnuniyetini her vakit ön planda tutan bir anlayış, daima kendini geliştiren bir takım ve yeniliklere açık bir idare anlayışı yatmaktadır” dedi.
Etkinlik canlı müzik eşliğinde keyifli anların yaşanmasıyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin