blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yılını kutladı

Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen sıhhat kuruluşlarından Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yılını kutladı.
Medical Park Karadeniz Hastanesi 10’uncu yıl dönümünü özel bir aktiflikle kutladı. Programda sıhhat çalışanları, hastane yöneticileri ve tabipler bir ortaya geldi. Hastane Genel Müdürü Tuğba Altın, Medical Park Karadeniz Hastanesi’nin 10 yıldır bölge halkına kaliteli sıhhat hizmeti sunduğunu belirterek, “10 yıl evvel, Karadeniz Bölgesi’ne kaliteli sıhhat hizmetlerini sunma emeliyle yola çıktık. Geçen on yıl boyunca, hastanemiz büyüdü, gelişti ve pek çok muvaffakiyete imza attı. Bu muvaffakiyetlerin ardında yatan en kıymetli faktör, hiç elbet siz pahalı çalışma arkadaşlarımın özverili çalışmaları ve çabalarıdır. Sizlerin emeği, hastanemizi bugün bulunduğu noktaya taşıyan en büyük güçtür. Bu süreçte binlerce hastaya şifa dağıttık, yüzlerce hayat kurtardık ve sıhhat kesiminde örnek gösterilen bir kurum olduk. Bu başarılarımızın ardında, hasta memnuniyetini her vakit ön planda tutan bir anlayış, daima kendini geliştiren bir takım ve yeniliklere açık bir idare anlayışı yatmaktadır” dedi.
Etkinlik canlı müzik eşliğinde keyifli anların yaşanmasıyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 14:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ustaoğlu’ndan bağımlılıkla mücadelede toplumsal mücadele çağrısı

Yeşilay Karabük Şube Başkanı Ahmet Ustaoğlu, basının bağımlılıkla mücadelede kritik rol oynadığını vurguladı.

Yeşilay Karabük Şube Başkanı Ahmet Ustaoğlu ve ekibi basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda konuşan Ustaoğlu, demokratik cumhuriyet rejimlerinde medyanın toplumun şekillenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Bugün dördüncü kuvvet olarak tanımlanan medyayı, hatta birinci kuvvet olarak nitelendirebiliriz. Çünkü medya, toplumun yönlendirilmesinde bir numaralı rolü oynamaktadır" dedi.

Yeşilay'ın milletin ve özellikle gençliğin sağlığı için her alanda faaliyet gösterdiğini ifade eden Ustaoğlu, anaokulundan üniversiteye kadar toplumun her kademesinde yer aldıklarını söyledi.

Yeşilay'ın 1920 yılında kurulduğunu hatırlatan Ustaoğlu, "Kurulduğu günden bugüne ülkemizin maddi ve manevi sağlığı için çok büyük hizmetler ortaya koymuştur. Bugün bu hizmetlerin bir karşılığı olarak Dünya Yeşilay Teşkilatları Genel Başkanlığı görevini de üstlenmiş bulunuyoruz" diye konuştu.

Karabük'ün bağımlılıklardan arındırılması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Ustaoğlu, bağımlılıkların şehirde ciddi sosyal sorunlara yol açtığını belirtti.

Trafik kazalarından aile içi geçimsizliklere, toplumsal huzursuzluklardan bireyler arası çatışmalara kadar birçok problemin temelinde bağımlılıkların bulunduğunu dile getiren Ustaoğlu, "Bu sorunların yüzde 90'ından fazlası bağımlılığa düşmüş bireylerin sosyolojik problemlerinin bir yansımasıdır. Dengeli, düzenli bireyler yetiştirebilirsek, huzursuzluk şehrimizden kendiliğinden kaybolacaktır" ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarını toplumun gözü, kulağı ve sesi olarak nitelendiren Ustaoğlu, medyanın önem verdiği konuların toplum tarafından da önemsendiğine dikkat çekti. Bu nedenle basın mensuplarını birer Yeşilay gönüllüsü olarak görmek istediklerini aktaran Ustaoğlu, Yeşilay'ın beş bağımlılıkla mücadele ettiğini söyledi.

Amaçlarının önce Karabük'te, ardından Türkiye'de ve dünyada insanlığın huzur ve mutluluğuna hizmet etmek olduğunu dile getiren Ustaoğlu, bağımlılıktan kurtulmak isteyen herkesin yanında olduklarını belirtti. Ustaoğlu, "Sigara, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığından kurtulmak isteyen, çocuğu için yardım talep eden herkese yol göstermek istiyoruz. Basın mensuplarımızdan da bu noktada vatandaşlarımızı doğru şekilde yönlendirmelerini talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin