karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Berkay Doğan tarafından
27 Ağustos, 2024 11:18 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.08.2024 10:52
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Meclis Üyeleri, Danışma Toplantısında Birlik Mesajı Verdi

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Danışma Toplantısı İl Başkanı Ferhat Salt başkanlığında yapıldı. Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç'ın da katıldığı İl Başkanlığındaki toplantıda, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Salt ve Milletvekillerinin birer konuşma yaptığı toplantıda, meclis üyeleri de görüşleri ve önerilerini iletti. Birlik ve beraberlik mesajları veren meclis üyeleri, basında haklarında çıkan bazı haberlerden rahatsızlık duyduklarını, Belediye Başkanları Çetinkaya'ya başkan yardımcısı atamaları dahil bütün kararlarında destek olacaklarını, görev süreleri içinde de AK Parti'nin ortak akıl ve istişareye dayalı kararlar alması düsturunun her zaman öncelikleri olacağını kaydettiler. İl Başkanı Ferhat Salt, yaptığı kapanış konuşmasında, toplantılarının sürekliliğinin devam edeceğini, belediye başkanı ve meclis üyelerinin çalışmalarına katkı sunmak adına ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını, birlikte daha güçlü, daha kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ İletişim Fakültesinde yeni dönem hedefleri görüşüldü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinde düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında eğitim kalitesi, yayın performansı ve araştırma üniversitesi hedefi ele alındı.
Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi 2025-2026 Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Avcı, fakültenin mevcut akademik durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından söz alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin akademik üretim hedefleri doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.
Kırışık, akademik teşvik performansının kurumsal gelişim açısından kritik bir gösterge olduğunu belirterek, akademisyenlerin planlı, sürdürülebilir ve çıktı odaklı bir üretim anlayışı benimsemesi gerektiğini vurguladı. Karabük Üniversitesinin araştırma üniversitesi olma hedefi doğrultusunda makale ve atıf performansında önemli bir seviyeye ulaşıldığını ifade eden Kırışık, proje üretiminin ve uluslararası iş birliklerinin artırılmasının öncelikli hedefler arasında yer aldığını kaydetti.
Toplantıda, diğer üniversitelerle geliştirilecek akademik iş birliklerinin fakültenin araştırma kapasitesine katkı sağlayacağı değerlendirilirken; nitelikli yayın sayısının artırılması, disiplinlerarası çalışmaların desteklenmesi ve akreditasyon süreçlerine yönelik planlamalar ele alındı.
Akademik Kurul Toplantısı, akademisyenlerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin