Zonguldak’ta kamu kurumlarına ilişkin araçtan mazot hırsızlığı yaptığı tespit edilen 4 kuşkulu jandarma takımlarınca yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Kabahat Araştırma Timi) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Çaycuma ilçesinde meydana gelen 5 farklı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ilişkin Araçtan Mazot Hırsızlığı olaylarının failleri olan 4 kuşkulu tespit edildi. Jandarma tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 2 kuşkulu tabirleri alınarak özgür bırakıldı. İsimli Makamlara sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tabiri alınarak, başkası ise isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı.


Mazot hırsızları yakayı ele verdi
Karabük’te LGS heyecanı: Öğrenciler sınavda, veliler kapıda
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, Karabük’te başladı.
Kent genelinde belirlenen sınav merkezlerine sabahın erken saatlerinde gelen öğrenciler, kimlik ve sınav giriş belgelerinin kontrol edilmesinin ardından salonlara alındı.
Öğrenciler sınavda ter dökerken, aileleri de okul bahçeleri ve çevresinde heyecanlı bekleyişlerini sürdürdü. Bazı veliler çocukları için dua ederken, bazıları ise sınavın sona ermesini bekledi.
Karabük’te sınavın sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesi için okul çevrelerinde güvenlik ve trafik tedbirleri alındı.

