Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı

Düzce’de sabah saatlerinde maskeli 2 şüpheli Hamidiye Mahallesi’nde bulunan 3 dükkanın camlarını kırdı.

Olay sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 1284. Sokak üzerinde dükkanları bulunan Fatih Karagülle, Vedat Karaduman ve Okan Kutlu’nun işletmelerinin önüne gelen 2 maskeli şüpheli, sabah saat 04.59’da camları kırmaya başladı. 2 kişinin aynı anda camları kırıp kaçmasının ardından durum işletme sahiplerine ve polis ekiplerine iletildi. Camları yerle yeksan olan işletmelerde herhangi bir hırsızlık olayı yaşanmazken, olay yeri inceleme ekipleri camlarda parmak izi araştırması yaptı. Güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye başlayan ekipler, maskeli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Gözyaşlarına hakim olamadılar

3 işletmenin camlarının kırılması sebebi ile emeklerinin zayi olduğunu aktaran ve konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamayan Fatih Karagülle, “Sabah geldiğimde olayı gördüm. Bütün camları indirmişler. Kamera kayıtları mevcut, iki kişi geliyor. Dükkanların başlarına geçiyorlar. İki taraftan kıra kıra ortada buluşuyorlar. Polisler geldi tüm detaylı incelemeleri yaptı. Parmak izleri alındı. 3 işletmenin ortak bir husumeti bulunmuyor. Benim anladığım kadarı ile bu iş planlanmış bir şey. Kamera görüntülerinde her şey var. Adam 1-2-3 işareti yapıyor ve olayı gerçekleştiriyor. Dişimizden tırnağımızdan ayırdıklarımız ile yaptıklarımız emeklerimiz zayi oldu. Saçma sapan hareketleri yüzünden biz bu durumu çekmek zorunda kalıyoruz. Maliyetini geçtim manevi olarak şuanda bitik durumdayım. Yeri geliyor yemeğimizden kısıyoruz. Yaptıkları olaya bak. Diyecek hiç bir şey bulamıyorum” ifadelerini kullandı.

“Hem manen, hem madden sıkıntıdayız”

İşletme sahiplerinden Vedat Karaduman, “ Sabah saatlerinde komşumuz aradı. Planlı bir şekilde dükkanlarımızın camlarını kırmışlar. Ortak noktamız sadece komşuluğumuz. Herhangi bir husumetimiz yok. Maddi olarak büyük sıkıntı içerisindeyiz. Pazartesiye kadar hizmet veremeyeceğiz. Böyle bir sıkıntımız var. Hem madden hem manen sıkıntıdayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu gecisinde yogun kar yagisi etkili oldu LQgl1ccy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu geçişinde yoğun kar yağışı etkili oldu

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, özellikle TEM Otoyolu’nda görüş mesafesini düşürdü.

Bolu’da gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Akşam saat 22.00 sıralarında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolu’nun Dörtdivan mevkisinde yoğun kar yağışının etkili olduğu görüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle otoyolda görüş mesafesi düşerken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Olumsuz hava şartlarına karşı Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin