Reklam
Reklam
mart ayinin son gunlerinde kar surprizi qwTe74Jn jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Mart ayının son günlerinde kar sürprizi

Samsun’da Mart ayının son günlerinde kar sürprizi yaşandı, yüksek kesimler beyaza büründü.

Meteorolojiden Samsun içinde yapılan son değerlendirmede “Bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir” denildi. Dün gece ise Atakum ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan bin 350 rakımlı Kocadağ, Salıpazarı Havza, Kavak ve Ladik ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Yağan karla birlikte, Samsun’un seyir terası konumundaki Kocadağ’ın yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Haftaya havalar ısınıyor

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Samsun’un 5 günlük hava tahmini ise şöyle:

23 Mart Cumartesi günü 10 derece yağmurlu, 24 Mart Pazar günü 14 derece parçalı, 25 Mart Pazartesi günü 20 derece yağmurlu, 26 Mart Salı 16 derece yağmurlu ve 27 Mart Çarşamba 16 derece parçalı bulutlu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin