Reklam
Reklam

Mart ayının son günlerinde kar sürprizi

mart ayinin son gunlerinde kar surprizi qwTe74Jn jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da Mart ayının son günlerinde kar sürprizi yaşandı, yüksek kesimler beyaza büründü.

Meteorolojiden Samsun içinde yapılan son değerlendirmede “Bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir” denildi. Dün gece ise Atakum ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan bin 350 rakımlı Kocadağ, Salıpazarı Havza, Kavak ve Ladik ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Yağan karla birlikte, Samsun’un seyir terası konumundaki Kocadağ’ın yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Haftaya havalar ısınıyor

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Samsun’un 5 günlük hava tahmini ise şöyle:

23 Mart Cumartesi günü 10 derece yağmurlu, 24 Mart Pazar günü 14 derece parçalı, 25 Mart Pazartesi günü 20 derece yağmurlu, 26 Mart Salı 16 derece yağmurlu ve 27 Mart Çarşamba 16 derece parçalı bulutlu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali olaylı sona erdi

uluslararasi kultur ve sanat festivali olayli sona erdi WZKaDQLI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da 21-23 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde olaylar çıktı. Kaba üst araması yapmak isteyen 1 kişi gözaltına alındı.

Bartın’da ilki bu yıl gerçekleştirilen 1. Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 90’lık Karışık Kaset isimli konserde Kültür Bakanlığı Sanatçıları Neşe Dursun Saraç ve Suat Kılıç sahneye çıktı. Konser alanında bulunan gençler arasında çıkan tartışma, polis ve bekçilerin araya girmesiyle sonlandı. Daha sonra ise dışarı çıkarılan gruptaki kızlar arasında kavga çıktı. Kavga ederken yere düşen kızlar, polis ekipleri tarafından güçlükle ayırılarak, bölgeden uzaklaştırıldı. Konser devam ederken bu kez ise bir genç, zabıta ekipleri ile tartıştı. Diğer zabıtalar, polis ve bekçilerin araya girmesi ile tartışma büyümeden önlendi. Konser alanından uzaklaştırılan genç, bir süre sonra tekrar alana gelerek taşkınlık yaptı. Bunun üzerine bekçilerin üzerini aramak istediği genç, bekçilere direnince gözaltına alındı. Alkollü olduğu öğrenilen genç, ekip otosunu beklerken baygınlık geçirdi. İlk müdahaleyi yapan polisler, olay yerine ambulans çağırdı. Polislerin ilk müdahalesinin ardından kendine gelen genç gözaltına alındı.

Konser ise sanatçılara Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’nın hediye takdiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin